saltar al contingut principal
Cercar
URV

Àrees dels tallers

Amb aquestes sessions de formació en grup, s'ofereix als estudiants diverses eines per millorar el seu potencial i promoure el desenvolupament integral de la persona per assolir l'èxit en el futur professional.

1. Àrea acadèmica

Orientem els estudiants perquè aconsegueixin assumir amb autonomia els reptes acadèmics, i els hi oferim estratègies d'estudi, planificació i organització del temps.

2. Àrea personal

A partir del coneixement d’un mateix i l’autoavaluació personal, els estudiants poden ser conscients de les seves expectatives, habilitats, competències i interessos així coneixen les seves possibilitats d’exit analitzant el seu potencial.

3. Àrea professional

Facilitem la transició a l’entorn laboral dels estudiants i els proporcionem  un coneixement bàsic de les diferents professions/ocupacions, o bé de les fonts on es pot obtenir aquesta informacio. Informem sobre sortides professionals, sobre la situació del mercat laboral per sectors segons les titulacions disponibles, sobre tècniques per a la promoció personal i per a la recerca de feina, sobre estudis de salaris segons professions, sobre es possibilitats de carrera, etc.

4. Àrea física

Els estudiants hi poden aprendre a millorar el control de l'ansietat i l'estrès a nivells més adaptatius, a través de diverses tècniques com la respiració, la relaxació o el control d'emocions.

5. Àrea social

Els estudiants poden conèixer les destreses i habilitats per expressar, verbalment i no verbalment, els pensaments i sentiments propis. A més, poden revisar les característiques i habilitats importants per relacionar-se, influir positivament en els altres, sense coaccionar ni manipular, i transformar-se i transformar l'entorn.