saltar al contingut principal
Cercar
URV

Convocatòries i novetats


El programa ODISSEU és un projecte que pretén el retorn i la inserció laboral dels joves al medi rural. Aquest objectiu es vol aconseguir mitjançant l'estada d'estudiants universitaris en pràctiques en empreses d'entorn rural de tot el territori català.

El programa ODISSEU està impulsat per la Direcció General de Desenvolupament Rural del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) i la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, a partir d'una iniciativa conjunta de la Fundació del Món Rural i de l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya, amb la col·laboració dels 13 Grups d'Acció Local Leader de Catalunya i la xarxa de professionals de joventut.

Requisits

  • Estar matriculat en estudis oficials de grau o màster d'una universitat del sistema universitari català. Haver superat un mínim del 50% dels crèdits de la titulació en el cas d'estudis de grau.
  • Complir amb els requisits específics de l'oferta d'ajuts a les pràctiques Odisseu a la qual s'opta.
  • Preferentment ser originari del territori rural o bé estar interessat a instal·lar-s'hi.

Llocs de pràctiques convocats

Pots comprovar les actuals convocatòries de les ofertes de pràctiques aquí

Inscripcions

Per a més informació i inscripcions a les ofertes cal enviar un correu electrònic a: meritxell.ferrer(ELIMINAR)@urv.cat

amb el currículum que vols que rebin les empreses i les següents dades:

  • Nom i cognoms
  • Contacte (telèfon/mail)
  • Localitat del domicili familiar

Important: El criteri de priorització de candidats serà en base al criteri de proximitat del lloc de l'empresa i la localitat del domicili familiar de l'estudiant.