saltar al contingut principal
Cercar
URV

Informació per als ocupadors: publicar una oferta de treball

Les empreses i entitats que vulguin donar a conèixer les seves ofertes de treball i accedir als candidats de la URV per gestionar els seus processos de selecció poden accedir a la plataforma de Borsa de Treball, sempre de forma totalment gratuïta.

Els ocupadors, un cop s'hagin donat d'alta a la plataforma, poden gestionar directament els processos de selecció, publicar les ofertes, visualitzar directament els currículums i fer el seguiment dels contactes amb els candidats.

Per tal de conèixer totes les funcionalitats del programa posem a la teva disposició un manual d’usuari d’ocupadors.

Normes d'accés al portal

L'accés al portal de la Borsa de Treball de la URV és obert a qualsevol proposta de les empreses i institucions que afavoreixi la inserció dels nostres titulats i fomenti les relacions universitat-empresa

El servei és TOTALMENT GRATUÏT.

Per donar-se d’alta com a ocupador a la Borsa de Treball s’ha d’emplenar un formulari d’alta del portal (Accés empreses). Una vegada emplenats totes les dades de l'empresa i de contacte haureu d'esperar a la validació per part de l'administrador del portal a la URV, darrere d'això ja sí que podreu gestionar ofertes de treball perquè apareixen en aquest portal.

ACCÉS A LA BORSA DE TREBALL

AVÍS IMPORTANT:

Us recordem que per tal d'oferir pràctiques externes, no ho heu de sol·licitar mitjançant la plataforma de Borsa de Treball, sinó contactar amb la persona responsable a cada centre o ensenyament de la URV.