saltar al contingut principal
Cercar
URV

Esquiades.com & BuscoUnChollo.com & Amimir.com


Activitat de l'empresa

Som una agència de viatges amb tres marques comercials:

  1. Esquiades.com, una web especialitzada en la venda de paquets d'hotel amb forfait i actualment líder en la venda de packs d'esquí a Espanya.

  2. BuscoUnChollo.com, una web especialitzada en venda de viatges en format flash (ofertes per temps límit), amb ofertes tant a nivell nacional com internacional.

  3. amimir.com, una web de reserves hoteleres que hem creat recentment.

Localització geogràfica

Reus (Edifici TecnoParc, avinguda Bellissens, 42)

Nombre de treballadors

 81

Perfils professionals sol·licitats

Enginyeria Informàtica (gestió i sistemes), Enginyeria Telemàtica, grau de Turisme, ADE, Empresarials, Psicologia i personal natiu anglès i francès.    

Sistema de captació de candidats i processos de selecció

Normalment, utilitzem els nostres canals directes (pàgina web corporativa) i Infojobs per a la captació inicial de candidats. Realitzem una selecció prèvia de CV potencialment interessants i, posteriorment, realitzarem una dinàmica de grup o entrevista individual, depenent dels perfils trobats. El procés no acostuma a trigar més de 15 dies.

Observacions

Estem molt interessats a contractar 5 enginyers informàtics abans de finalitzar l'any, ja que estem en ple procés d'expansió internacional d'esquiades.com i BuscoUnChollo.com. També, estem treballant en el creixement i evolució de la nova marca comercial amimir.com. Altres perfils que busquem a Viajes Para Ti són aquells que comparteixin la nostra passió per l'esquí i els viatges amb estudis de turisme o ADE per cobrir places al maig i al novembre d'atenció al client. Més d'un 50% dels nostres empleats són alumnes iniciats sota algun programa de pràctiques o beca Santander, i la rotació de la nostra empresa és mínima. Oferim un ambient de treball excepcional, possibilitat de promoció ràpida de l'empresa, oficines noves situades a Reus de 300 m2, equip jove i dinàmic (mitjana d'edat de 26 anys), fàcil accés i pàrquing, classes d'anglès i francès gratuïtes, formació especialitzada.