saltar al contingut principal
Cercar
URV

TORRECID Group


Activitat de l'empresa

Fabricació i comercialització de frites, esmalts i colorants per a la indústria ceràmica i del vidre.

Localització geogràfica

El Grup TORRECID, amb la seva seu principal a l'Alcora (Castelló), té fàbriques i delegacions a 28 països. A Tortosa hi ha una de les empreses del grup, CCT, dedicada de manera especial a la fabricació i comercialització de pigments ceràmics.

Núm. de treballadors

Més de 4000

Perfils professionals sol·licitats

Cerquem gent jove, recent titulada o que estigui en el darrer any de carrera. Principalment, amb formació tècnica: química, enginyeria (química, industrial, elèctrica, mecànica, informàtica, electrònica). També ens interessen altres perfils com: ADE i dret.

Sistema de captació de candidats i processos de selecció

Recepció de currículums (fòrums, borses de treball, pàgina web del grup,...). També coneixem possibles candidats a través de pràctiques a l'empresa. El procès de selecció es basa en entrevistes personals.

Observacions

El personal de nova incorporació entra en un pla d'intensa formació. La nostra presència en diferents negocis i països del món ens permet d'oferir als recent titulats que s'incorporen al nostre grup un ampli ventall de possibilitats de créixer personal i professionalment. Totes les nostres empreses estan dirigides per persones que han iniciat la seva carrera i s'han format en el Grupo Torrecid (100% promoció interna). Aixó demostra les enormes possibilitats de promoció en el nostre grup; el resultat només dependrà de la implicació i les ganes de cada persona.