saltar al contingut principal
Cercar
URV

Seus, dates i horaris


OcupacióURV, la unitat encarregada del foment de la inserció laboral dels estudiants de la URV, organitza el Fòrum de l'Ocupació Universitària, una fira d’empreses que ha esdevingut el punt de trobada anual entre la comunitat universitària i el sector socioeconòmic de les nostres comarques, amb l’objectiu de facilitar la inserció laboral dels seus alumnes i graduats. Al 2018 la XIV edició del Fòrum es realitzara a les dues seus i dates diferents:

Campus Bellissens (Reus)

  • Dimecres, 18 d’abril de 2018, (ubicació)
  • De 9.00 a 15.00 h
  • Facultat d'Economia i Empresa, a l'entrada de Reus per l'autovia de Bellissens (Vila-seca - Reus).
  • Av. Universitat, 1, 43204 Reus

Campus Sescelades (Tarragona)

  • Dimecres, 25 d'abril de 2018, (ubicació i mapa)
  • De 9.30 a 14.00 h i de 15.00 a 18.00 h
  • Zona Educacional, a l'entrada de Tarragona des de la carretera nacional 240.
  • Av. Països Catalans, 26, 43007 Tarragona

Els estudiants d'últims cursos i els titulats universitaris tenen l’ocasió de rebre informació de primera mà dels responsables de recursos humans de les empreses més importants del nostre entorn i, obtenir respostes per a tots els dubtes sobre el seu futur laboral. Al Fòrum es troben representats molts dels sectors econòmics i gairebé tots els perfils acadèmics, per tant, qualsevol persona, independentment del seu ensenyament i situació acadèmica, pot trobar la seva oportunitat.

Les empreses i entitats participants, per la seva part, tenen l'oportunitat de conèixer la realitat universitària, i comprovar in situ les motivacions i expectatives dels universitaris, explicar els seus processos de selecció i captar candidats. En definitiva, mantenir un contacte directe amb els futurs professionals.

Mitjançant la presència física d'empreses a la universitat, el Fòrum esdevé el punt de trobada més important entre els universitaris i els ocupadors de les nostres comarques.

Gràcies per la vostra assistència!!