saltar al contingut principal
Cercar
URV

SCA Hygiene Products, S.L.


SCA Hygiene Products, S.L.

Activitat de l'empresa

SCA és una companyia líder mundial en productes d'higiene i forestal. El Grup desenvolupa i fàbrica articles sostenibles per a la cura personal, paper tissú i productes forestals. Ven els seus productes en uns 10o països sota el paraigua de marques líder ben posicionades a nivell mundial, com TENA i Tork, i regional com Lotus, Libresse, Tempo i Libero. Al ser el major propietari de bosc, a títol privat, a Europa. SCA dóna una gran importància a la gestió sostenible dels recursos forestals. Al tancament del 2013, el grup comptava amb uns 44.000 treballadors i les seves vendes van ascendir a 89 mil milions de corones sueques (10.700 milions d'euros). SCA es va fundar el 1929, la seva seu es troba a Estocolm, Suècia, i forma part de l'índex NASDAQ OMX Stockholm. Per a més informació, visiti www.sca.com SCA Espanya té aprox. 1.200 treballadors repartits en diversos centres productius i oficines. A Espanya SCA produeix i distribueix paper tissú per al gran consum (rotlles de paper higiènic, de cuina, tovallons i mocadors) amb la seva pròpia marca COLHOGAR i amb les marques dels seus clients de la gran distribució, També per a la indústria i col.lectivitat sota la marca Tork.

SCA Espanya també distribueix articles per a la cura personal, procedents d'altres centres productius amb les seves pròpies marques com ara TENA, líder en el mercat de la incontinència amb una presència de més de 25 anys al mercat espanyol i a la indústria farmacèutica o DEMAK'UP, la marca líder en discs desmaquilladors en el sector de la cosmètica així com amb les marques dels seus clients. Per a més informació: www.sca.com.

Localització geogràfica

Puigpelat (Valls-Tarragona)

Nombre de treballadors

 500.

Perfils professionals sol·licitats

Enginyeries.

Sistema de captació de candidats i processos de selecció

Programa de desenvolupament propi per la gestió i identificació de talent.

Observacions

 Tots els participants en els programes d'incorporació de talent a SCA participen en la elaboració d'un projecte real. El projecte es realitza acompanyat d'un equip multidisciplinari, participant activament tant amb els experts del producte com amb els experts en les tecnologies del procés. En el projecte s'aplicaran els principis d'enginyeria química aplicats a la resolució o millora de part del procés productiu. El desenvolupament del projecte utilitza les diferents metodologies de millora contínua de la cultura SCA i permet a l'alumne participar amb els equips d'innovació, assumint i posant en pràctica diversos rols de lideratge en l'entorn professional. Els objectius del projecte són tutelats i recolzats per la direcció de la factoria com a projecte alineat a la consecució dels objectius globals d'SCA Valls.