saltar al contingut principal
Cercar
URV

RÜCKER LYPSA, S.L.


 

Activitat de l'empresa

Rücker Lypsa, SL forma part del Grup Rücker AG, enginyeria europea al servei de la industria del transport (sectors principals: automoció i aeronàutica).

Disseny industrial, modelatge i prototip del Grup Rücker en el món, sent les seves àrees d'activitat les següents: estil i concepte, desenvolupament i enginyeria de producte, electrònica & comunicació, models i prototips.

Localització geogràfica 35 delegacions en 18 països, des la seva central en Wiesbaden (Alemanya) fins SaoPaulo i Shanghai. Té les seves instal.lacions a Cornellà de Llobregat i Martorell.
Nombre de treballadors 300
Perfils professionals sol·licitats

Perfils tècnics amb clara orientació professional en el sector automoció/aeronàutic. Qualitats més valorades: implicació, capacitat d'aprenentatge, potencial, pro-activitat, adaptabilitat, habilitats de comunicació.

Sistema de captació de candidats i processos de selecció

Recepció i filtre dels CV rebuts (tant candidatures espontànies o a través de diferents borses de treball i xarxes socials de selecció) més entrevista personal mès referencies directes més tests o proves específiques segons el lloc a cobrir.

Ensenyaments interessants
  • Publicitat i RRPP
  • Enginyeria Química
  • ETI Mecànica
  • Enginyeria Informàtica
  • ET Telecomunicacions, Tlemàtica
  • ETI Electricitat
Observacions La nostra empresa ofereix al tècnic/enginyer una atractiva carrera professional, així com la posibilitat de col.laborar amb equips multiculturals i amb alt nivell tecnològic.