saltar al contingut principal
Cercar
URV

PROFILE SOFTWARE SERVICES


PROFILE SOFTWARE SERVICES

Activitat de l'empresa

Desenvolupament de software per entorn web destinat als clients (grans empreses) mitjançant metodologies àgils.

Localització geogràfica

Hospitalet de l'Infant, Barcelona, Madrid, Santander

Nombre de treballadors

150.

Perfils professionals sol·licitats

Desenvolupadors web, front.end i back-end, amb diferents nivells d'experiència, des de perfils juniors.

Sistema de captació de candidats i processos de selecció

L'empresa té un departament de selecció i gestió del talent format per un equip de 6 persones especialitzades en perfils tecnològics que busquen persones a les bases de dades pròpies (creades durant els 16 anys que té l'empresa), a webs especifics de treball o professionals (tipus Infojobs o Linkedin), a través del propi personal de l'empresa (amics i coneguts que hi estiguin interessats), o a través de universitats.

Observacions

Cerquem personal per a incorporar-se al Centre de Desenvolupament Àgil (CDA) creat a Tarragona, actualment format per 10 persones, des del que es fan desenvolupament web per a clients com Inditex (Massimo Dutti, Stradivarius), o el grup Mutua Maadrileña.

Oferim formació en les metodologies àgils que es fan servir a Profile i hi ha espai per la progessió i el desenvolupament professional.

El CDA es troba en situació d'expansió gràcies a l'èxit de les metodologies de desenvolupament àgils (Scrum) que es fan servir, cada cop mes demandades per als clients de Profile. Preveiem durant aquest any 2015 començar a oferir serveis de desenvolupament des del CDA per altres clients de Profile ja actius des de fa anys com son Mango o Yaap.

Dins dels equips de treball del CDA, la formació, el desenvolupament personal i el treball en equip compromès son la clau de la nostra manera d'entredre el treball. Per Profile, no existeix el concepte de treball individual, sinó col.laboratiu, de treball en grup, on tothom participa en equips de treball compartint els èxits i les dificultats.

El CDA disposa de 150 m2 perfectament equipats i es troba situat al Viver Tecnològic de l'Hospitalet de l'Infant, a mig camí entre Reus i Tarragona. A més dels espais de treball hem habilitat un espai de lleure amb diversos sofas i una taula de ping pong de disseny i màxima qualitat.