saltar al contingut principal
Cercar
URV

Benvinguts al Fòrum


OcupacióURV, la unitat encarregada del foment de la inserció laboral dels estudiants de la URV, organitza el Fòrum de l'Ocupació Universitària, una fira d’empreses que ha esdevingut el punt de trobada anual entre la comunitat universitària i el sector socioeconòmic de les nostres comarques.

Els estudiants d'últims cursos i els titulats universitaris tenen l’ocasió de rebre informació de primera mà dels responsables de recursos humans de les empreses més importants del nostre entorn, i obtenir respostes per a tots els dubtes sobre el seu futur laboral. Al Fòrum es troben representats molts dels sectors econòmics i gairebé tots els perfils acadèmics, per tant, qualsevol persona, independentment del seu ensenyament i situació acadèmica, pot trobar la seva oportunitat.

Les empreses i entitats participants, per la seva part, tenen l'oportunitat de conèixer la realitat universitària, i comprovar in situ les motivacions i expectatives dels universitaris, explicar els seus processos de selecció i captar candidats. En definitiva, mantenir un contacte directe amb els futurs professionals.

Al 2017 tindrà lloc la XIII edició en dues seus i dates diferents:

  • Dimecres, 29 de març de 2017
    Campus Bellissens (Reus)
     
  • Dimecres, 26 d'abril de 2017
    Campus Sescelades (Tarragona)

Us hi esperem!!