saltar al contingut principal
Cercar
URV

Prat International Brands, SL


Activitat de l'empresa

Fabricació i distribució de productes de 4 marques pròpies mitjançant la venta online. GREENCUT (productes de maquinaria de jardineria, taller i bricolatge), FITFIU Fitness (articles de Fitness), Mc Haus (articles per la llar) i Playkin (dedicada a joguines).

Localització geogràfica

Valls

Núm. de treballadors

50

Perfils professionals sol·licitats

Enginyers informàtics, perfils de màrqueting, atenció al client amb idiomes, perfils de disseny gràfic i audiovisuals, mecànics i de logística.

Sistema de captació de candidats i processos de selecció

Es fa recerca per Linkedin i també es publiquen ofertes a portals com Infojobs o el mateix Linkedin. Es fa una criba telefònica i es cita personalment aquelles persones que s'observa un millor encaix en l'empresa i en la posició demandada.

Observacions

Prat Brands som una empresa 100% online i el nostre model empresarial es basa en el benestar del personal, en cultivar la comunicació i amb espais de benestar i oci, que contribueixen a captar i promocionar el talent professional. L'estiu del 2018 vam trasllladar la nostra seu al polígon de Valls, des d'on donem resposta al creixement exponencial, ja que any rere any estem duplicant la facturació anual i ampliant l'equip de professionals.