saltar al contingut principal
Cercar
URV

PortAventura World


Activitat de l'empresa

PortAventura Wold Parks & Resort és una destinació de vacances única. Compata amb 3 parcs temàtics (PortAventura Park, Caribe Aquatic Park i Ferrari Land), quatre hotels de 4 estrelles (Hotel PortAventura, Hotel Caribe, Hotel El Paso i Hotel Gold River), un de 5 estrelles (Hotel Mansion de Lucy), i un centre de convencions. PorAventura World Parks & Resort és una destinació ideal per gaudir d’unes vacances inoblidables en familia

Localització geogràfica

Vila-Seca

Núm. de treballadors

3.300

Perfils professionals sol·licitats

1.-Perfils auxiliars: assistents de restauració per als nostres hotels o parcs, tant a la cuina com a la sala; assistents de jocs, dependents/es assistents d'atraccions, etc.

2.-Llocs tècnics: com el personal tècnic de restauració, per treballar als restaurants tant a la cuina com a la sala; i el personal amb idiomes, per donar als nostres clients una atenció personalitzada de màxima qualitat.

Sistema de captació de candidats i processos de selecció

S'ha d'introduir el CV a la web corporativa. Citem telefònicament al procès de selecció a on fem una presentació de la Companyia i es procedeix a realitzar les proves de selecció.

Observacions