saltar al contingut principal
Cercar
URV

PortAventura World


Activitat de l'empresa

PortAventura és un destí europeu de turisme i d'oci familiar. El Resort PortAventura t'ofereix des d'atraccions, espectacles, jocs, punts de restauració... el millor allotjament en els quatre hotels de 4 estrelles, i fins i tot atraccions d'aigua al parc aquàtic. PortAventura també posa a la disposició de les empreses un gran Centre de Convencions amb una capacitat de fins a 4000 persones, format per 18 sales modulars diàfanes, polivalents i amb llum natural, està preparat per acollir tot tipus d'esdeveniments.

Localització geogràfica Vila-Seca.
Núm. de treballadors

2.500

Perfils professionals sol·licitats

Perfils auxiliars: assistents de restauració per als nostres hotels o parcs, tant a la cuina com a la sala; assistents de jocs, dependents/es assistents d'atraccions, etc, i llocs tècnics: com el personal tècnic de restauració, per treballar als restaurants tant a la cuina com a la sala; i el personal amb idiomes, per donar als nostres clients una atenció personalitzada de màxima qualitat.

Sistema de captació de candidats i processos de selecció

S'ha d'introduir el CV a la web corporativa. Citem telefònicament al procès de selecció a on fem una presentació de la Companyia i es procedeix a realitzar les proves de selecció.

Observacions  

Tornar a empreses participants