saltar al contingut principal
Cercar
URV

MANPOWER GROUP


MANPOWER GROUP

Activitat de l'empresa

ManpowerGroup és el líder mundial en solucions innovadores en l’Estratègia de Talent. Estem especialitzats en la creació i execució de solucions d’alt valor que ajuden als nostres clients a complir els seus objectius de negoci, millorant la seva competitivitat. El nostre ampli ventall que abasteix totes les necessitats de talent de les empreses; Treball Temporal, Selecció i Avaluació, Formació i Desenvolupament, Gestió de Carreres Professional, Externalització i Consultoria. A través de més de 130 oficines distribuïdes per tot el territori espanyol i una plantilla de més de 650 professionals altament qualificats, oferim els nostres serveis a empreses de totes les mides, tant petites com mitjanes empreses en tots els sectors, com les més grans corporacions multinacionals. Manpower Group opera a Espanya sota les següents marques; Manpower Group Solutions, Manpower, Experis, Futurskill i Right Management. A més, Fundació Manpower està especialitzada en la inserció o reinserció laboral per persones en situació de risc d’exclusió social.     Normal 0 21 false false false ES X-NONE X-NONE

Localització geogràfica

A nivell mundial: 963 oficines a EUA & Canadà, 97 a Mèxic, Amèrica Central & Caribe, 166 a Amèrica del Sur, 275 a l'Àsia Pacífic i 2.671 a Europa/Orient Mitjà i Àfrica.

Més de 130 oficines distribuïdes en l’àmbit nacional.

Nombre de treballadors

Consta d'una plantilla de més de 650 treballadors.

Perfils professionals sol·licitats

Tots els perfils que es dirigeixen a les nostres oficines són benvinguts siguin de l’especialitat que siguin. Assessorem i orientem al candidat en funció de la seva experiència i trajectòria professional.

Sistema de captació de candidats i processos de selecció

Manpower Group es basa en la recerca de talent, el qual busca flexibilitat, sentir-se escoltat i valorat, vol compromís, visió a llarg termini per construir, tenir sentiment d’equip. A través de la nostra pàgina web pròpia www.manpower.es, els candidats es poden registrar, consultar i inscriure’s a les nostres ofertes de treball. 

Manpower Group també té molt present com s’ha transformat la manera de cercar talent, mentre les fonts tradicionals de reclutament (com són els portals de feina) estan saturades i han disminuït la seva eficàcia, les xarxes socials han transformat la forma en què els candidats i empreses de RRHH es relacionen, la relació consultor/a - candidat/a i la proactivitat és l’eix d’aquesta interacció.

Observacions

Oferir una experiència real Manpower Group als nostres clients i candidats requereix d’un treball constant dels nostres equips comercials i els seus directors, així com dels nostres experts en diverses matèries i companys de negocis. Només d’aquesta manera podrem focalitzar totes les nostres accions i col•laboracions en les necessitats i objectius dels nostres clients. Aquesta és la clau per assegurar que realment ens convertim en el partner de confiança.