saltar al contingut principal
Cercar
URV

Freshly Cosmetics


Activitat de l'empresa

Essencialment som una empresa digital amb e-commerce propi focalitzada en una forta presència en les xarxes socials i amb una estratègia basada en la excel·lència en l'atenció al client. Actualment tenim dues marques al mercat: Freshly Cosmetics, productes que cobreixen la rutina diària de la cosmètica, e Identy Beauty, la nostra propia marca de maquillatge toxic free. 

Localització geogràfica

Av. Bellisens 42, Reus (Tarragona)

Núm. de treballadors

60

Perfils professionals sol·licitats

Publicitat i Relacions Públiques, Relacions Laborals, Administració i Direcció d'empreses, Ingenyeria Informàtica i Enginyeria Química

Sistema de captació de candidats i processos de selecció

A través dels diferents portals mitjançant els quals ens arriben les candidatures, en fem un primer filtre en funció de la vacant i el perfil de la persona a incorporar. El primer contacte amb el candidat sempre es via telefònica, on es truquen, a priori, els qui millor encaixin al perfil de la vacant i en base a unes preguntes realitzades amb anterioritat. Els candidats que no encaixin amb la vacant els convoquem via mail o telefònicament a una entrevista de selecció amb la Talent Manager i el referent del àrea en base a la disponibilitats d'ambdòs. Si el candidat ens encaixa en aquesta primera entrevista, fem arribar un cas pràctic amb algun exercici puntual per valorar la seva resolució. El següent pas és una última entrevista amb la Mireia i el Miquel, founders de Freshly Cosmetics, on es tindrà l'oportunitat de comentar el Case Study amb el candidat i valorar l'encaix en l'equip.

Observacions

Som una startup en ple creixement on es tindrà l'oportunitat de treballar en un entorn dìnàmic i innovador i creixer professional i personalment amb un pla de carrera adaptat a cada persona.