saltar al contingut principal
Cercar
URV

Informació d'interès de les empreses participants


Everis

Activitat de l'empresa

Everis es una consultora multinacional que ofereix solucions de negoci global als seus clients cobrint tots els aspectes de la cadena de valors de les organitzacions, des de l'estratègia de negoci fins l'implantació dels sistemes.

La consultora, cobreix els sectors de telecomunicacions, entitats financeres, indústria, assegurances i administracions públiques.

Everis neix al 1996 amb el nom de DMR Consulting, nom que va mantenir fins a l'octubre de 2006. El canvi de nom i imatge reflecteixen i simbolitzen els grans canvis que ha viscut aquesta companyia des del seu començament i la seva actual projecció internacional.

Localització geogràfica

Tras l'obertura de Madrid i Barcelona, s'inicia una expansió internacional, amb la constitució d'una regió que englobava països d'Europa i llatinoamericà.

Al 1998 s'obre l'oficina a Santiago de Chile, al 1999 la de la de Lisboa, Milan i Buenos Aires a l'any 2000, al 2001 les oficines de Sao Paulo, Mèxic D.F. Roma, Rio de Janeiro i Sevilla.

Al 2005, everis va seguir la seva expansió obrint una oficina a València. Després va obrir dos noves seus a Bogotà i a La Corunya (2006) i una altra a Múrcia (2007). Finalment, l'opertura més recent és l'oficina de Bilbao, inaugurada al 2008.

Núm. de treballadors

 6.400

Perfils professionals sol·licitats

Enginyers tècnics i superiors

Sistema de captació de candidats i processos de selecció
  1. Presentació de la companyia i realització de tests psicotècnics.
  2. Entrevistes personals amb els responsables de RRHH.
  3. Oferta.
Ensenyaments interessants
  • Administració i Direcció d'Empreses.
  • Enginyeria Informàtica, ET Informàtica de Sistemes, ET Informàtica de Gestió i ET Telecomunicacions, Telemàtica.
Observacions