saltar al contingut principal
Cercar
URV

Esquiades.com & BuscoUnChollo.com


ESQUIADES.COM & BUSCOUNCHOLLO.COM 

Activitat de l'empresa

Som una agència de viatges amb dues marques comercials:

  • Esquiades.com, una web especialitzada en la venda de paquets d'hotel amb forfait i actualment líder en la venda de packs d'esquí a Espanya.
  • BuscoUnChollo.com, una web especialitzada en venda de viatges en format flash (ofertes per temps límit), amb ofertes tant a nivell nacional com internacional.

Localització geogràfica

Reus (Edifici TecnoParc, avinguda Bellissens, 42)

Nombre de treballadors

 51

Perfils professionals sol·licitats

Enginyeria Informàtica (gestió i sistemes), Enginyeria Telemàtica, grau de Turisme, ADE, Empresarials, Psicologia.

Sistema de captació de candidats i processos de selecció

Normalment, utilitzem els nostres canals directes (pàgina web corporativa) i Infojobs per a la captació inicial de candidats. Realitzem una selecció prèvia de CV potencialment interessants i, posteriorment, realitzarem una dinàmica de grup o entrevista individual, depenent dels perfils trobats. El procés no acostuma a trigar més de 15 dies.

Observacions

Estem molt interessats en contractar de 15 a 20 enginyers informàtics abans d'acabar l'any ja que estem en ple procés d'expansió internacional i, també, estem treballant en el llançament d'una nova marca comercial. Més d'un 50% dels nostres treballadors són alumnes iniciats sota algun programa de pràctiques o beca Santander i la rotació de la nostra empresa és mínima. Ambient de treball excepcional, possibilitat de promoció ràpida de l'empresa, oficines noves situades a Reus, equip jove i dinàmic (mitjana d'edat 26 anys), fàcil accés i pàrquing, classes d'anglès i francès gratuïtes i formació especialitzada.