saltar al contingut principal
Cercar
URV

Dow Chemical Ibérica, S.L.


Activitat de l'empresa

Present en la Península Ibérica des de 1960. La Companyia s'ha consolidat com una empresa clau en el desenvolupament d'innovació tecnològic, aportant solucions sostenibles basats en la ciencia i apostant per la regió a través d'inversions constants en les seves plantes i en els seus quatre centres d'Investigació i Desenvolupament.

Dow Ibérica te la seva seu central i oficina de vendes a Madrid i gestiona els 4 centres situats a Tarragona, Ribaforada, Tudela i Estarreja (Portugal).

Els centres de Dow, construits amb la tecnologia més moderna, produeixen i subministren una gran diversitat de productes qùímics, des d'aigua potable, aliments i medicaments, fins a pintures, material d'embalatge i productes per la solut i higiene personal.  

  

Localització geogràfica

 Tarragona, Madrid, Ribaforada i Estarreja (Portugal).

Núm. de treballadors

750

Perfils professionals sol·licitats

Enginyeries (Químics, Mecànics, Industrials...) 

Sistema de captació de candidats i processos de selecció

Dow ofereix oportunitats professionals en una àmplia gamma de disciplines, des enginyeria a finances, passant per les àrees de màrqueting, sostenibilitat i investigació i desenvolupament.

Totes les sol·licituds, ofertes de llocs de treball i projectes de pràctiques a Dow són gestionades a través de la pàgina web de la Companyia, no s'accepten currículums ni sol·licituds enviats via email o paper.

Per optar a una posició en Dow, només hauràs d'emplenar el formulari que trobaràs a l'apartat de "crea el teu perfil professional" en l'apartat de Treballa amb Nosaltres del nostre web.

A més, en aquesta pàgina podràs veure com és el nostre procés de selecció:
http://campusemeai.dow.com/

En Dow, estem decidits a fer de la nostra companyia una gran empresa per treballar. Aquesta és la raó per la qual hem establert estretes col·laboracions amb més d'una dotzena d'universitats de primer nivell a Europa, Orient Mitjà, Àfrica i Índia (EMEAI). Si visites el nostre Campus Virtual podràs conèixer de primera mà les principals universitats amb què Dow manté col·laboracions en aquesta regió i algunes de les experiències dels actuals empleats que provenen d'aquestes universitats.

Així mateix, si vols estar al corrent de les ofertes d'ocupació que es publiquin i rebre avisos dels llocs que encaixin amb el teu perfil, registra't en el nostre talent community

Observacions