saltar al contingut principal
Cercar
URV

Dow Chemical Ibérica, S.L.


Activitat de l'empresa

  

Dow combina el poder de la ciència i la tecnologia per innovar en aspectes essencials per al progrés humà. La Companyia impulsa solucions que aporten valor des de les ciències biològiques, químiques i dels polímers i materials per donar respostes a desafiaments com l'escassetat d'aigua potable, la generació i conservació d'energia renovable i l'augment de la productivitat agrícola. La cartera integrada i orientada al mercat de Dow, líder de la indústria en especialitats químiques, materials avançats, agricultura i plàstics, ofereix una àmplia gamma de productes i solucions basats en la tecnologia a clients de 180 països, en sectors d'alt creixement com el d'embalatges, electrònica, aigua, revestiments i agricultura.

  

Localització geogràfica

Tarragona, Madrid, Ribaforada.

Núm. de treballadors

710

Perfils professionals sol·licitats

Enginyeries (Químics, Mecànics, Industrials...) 

Sistema de captació de candidats i processos de selecció

Dow ofereix oportunitats professionals en una àmplia gamma de disciplines, des enginyeria a finances, passant per les àrees de màrqueting, sostenibilitat i investigació i desenvolupament.

Totes les sol·licituds, ofertes de llocs de treball i projectes de pràctiques a Dow són gestionades a través de la pàgina web de la Companyia, no s'accepten currículums ni sol·licituds enviats via email o paper.

Per optar a una posició en Dow, només hauràs d'emplenar el formulari que trobaràs a l'apartat de "crea el teu perfil professional" en l'apartat de Treballa amb Nosaltres del nostre web.

A més, en aquesta pàgina podràs veure com és el nostre procés de selecció:
http://campusemeai.dow.com/

En Dow, estem decidits a fer de la nostra companyia una gran empresa per treballar. Aquesta és la raó per la qual hem establert estretes col·laboracions amb més d'una dotzena d'universitats de primer nivell a Europa, Orient Mitjà, Àfrica i Índia (EMEAI). Si visites el nostre Campus Virtual podràs conèixer de primera mà les principals universitats amb què Dow manté col·laboracions en aquesta regió i algunes de les experiències dels actuals empleats que provenen d'aquestes universitats.

Així mateix, si vols estar al corrent de les ofertes d'ocupació que es publiquin i rebre avisos dels llocs que encaixin amb el teu perfil, registra't en el nostre talent community

Observacions

 

Tornar a empreses participants