saltar al contingut principal
Cercar
URV

Borges International Group, S.L.U.


Activitat de l'empresa

Borges International Group és un grup familiar agroalimentari espanyol que té la seva seu compartida entre les ciutats de Reus i Tàrrega. 

Borges, líder mundial en el mercat global de l'alimentació saludable, és una corporació ambaixadora en el món de l'estil de vida mediterrani i que es manté fidel als seus orígens, a la terra i a una arrelada tradició. En una cerca continuada per l'excel·lència, hem sabut conservar l'excel·lència i la il.lusió dels inicis sense renunciar a un alt grau de professionalitat que té com a constant un esperit de creixement i de superació.

Localització geogràfica

Nacional i Internacional

Núm. de treballadors

1.000

Perfils professionals sol·licitats

Administració i Direcció d'Empreses, així com perfils marcadament comercials. Nivell alt d'anglès en tots els casos.

Sistema de captació de candidats i processos de selecció

La captació de candidats sol fer-se a través de les borses de treball de les universitats i escoles de negoci de les zones de Tarragona, Lleida i Barcelona. La participació en Fòrums d'ocupació també sol ser un bon moment per crear base de dades de candidats per a futures necessitats.

Observacions

La forta expansió de Borges International Group a nivell internacional fa que un element clau en la contractació de candidats sigui el domini d'idiomes de, com a mínim, la llengua anglesa.