saltar al contingut principal
Cercar
URV

BBVA


 

Activitat de l'empresa

BBVA és avui un grup global de serveis financers que ofereix la més completa gama de productes i serveis als seus clients -particulars i empreses-. Té una sòlida posició de lideratge en el mercat espanyol,on va nèixer fa més de 150 anys, amb una forta presencia internacional.

Compta amb una franquicia líder en América del Sud, es la primera entitat financera de Mèxic, un dels 15 majors bancs d'Estats Units per dipòsit i un dels pocs grans grups internacionals amb presencia en Xina i Turquia.

Localització geogràfica Internacional.
Núm. de treballadors

150.000 persones

Perfils professionals sol·licitats

El perfil més sol.licitat, en quant a formació, són llicenciats en Economia, ADE i Dret, pero cada vegada més es sol.licita i contracta enginyers, i altres llicenciatures com Matemàtiques o Física.

En BBVA seleccionem professionals de diferents titulacions que vulguin desenvolupar-se professionalment amb nosaltres per construir el futur junts. Persones amb: clara orientació al client. Facilitat per a les relacions interpersonals. Orientació a resultats i objectius. Entusiasme i motivació. Interés per a treballar en equip. Capacitat d'adaptació a canvis. Ganes d'assumir reptes.

Sistema de captació de candidats i processos de selecció En funció del pérfil requerit, es portarà a terme diferents processos de selecció, adaptats a les característiques de cadascun d'ells.
Ensenyaments interessants
  • ADE, Economia
  • Dret
Observacions