saltar al contingut principal
Cercar
URV

BASF Española, S.L.


Activitat de l'empresa

BASF és la companyia química més gran del món. Creem química que uneix d'una multitud de maneres. El nostre catàleg de productes és ampli: químics, plàstics, serveis, petroli, gas natural, i innovadores i útils solucions per a l'agricultura. La varietat és una de les grans fortaleses de BASF. Ens permet utilitzar els recursos de manera eficient, sent un factor d'èxit enfront de la competència. Això també ajuda a protegir el medi ambient. En definitiva: com a jugador global, tenim molt a ofrecerte.Nuestros col·laboradors i col·laboradores treballen en solucions innovadores i idees pioneres per BASF a tot el món. Posen passió i imaginació per assegurar-se del progrés global mentre reafirmem la nostra posició com a líders del mercat. No importa si acabes d'acabar els teus estudis, o tens alguns anys d'experiència professional, BASF està desitjant conèixer-te personalment. Encara que més de 112.000 persones treballen per a BASF a tot el món, som molt conscients del compromís de cadascun dels col·laboradors i, per això, els donem suport activament des del primer dia.

Localització geogràfica

BASF compta amb 10 centres a Espanya en què treballen més de 2.000 col·laboradors. Els centres s'ubiquen a Barcelona, Cabanillas del Camp, Castellbisbal, Guadalajara, l'Hospitalet de Llobregat, Millorada del Camp, Tarragona, Rubí, Utrera i Zona Franca (Barcelona).

Núm. de treballadors

2.000 col·laboradors/es.

Perfils professionals sol·licitats

Enginyers de Projectes i Manteniment, Tècnics de procés, Operadors Planta Química, Analistes Laboratori, Administratius amb idiomes, Tècnics Comercials.

Sistema de captació de candidats i processos de selecció

Difusió dels llocs vacants a través de la nostra pàgina web, anuncis en portals d'internet, diaris, bosses de treball, etc. Pre-selecció de cv s segons perfil sol·licitat i entrevista telefònica. A partir d'aquesta primera pre-selecció es inicial els contactes personals amb els candidats / es realitzant entrevistes personals i proves psicotècniques. L'última fase és l'entrevista amb el responsable de la unitat.

Observacions

Plans de carrera segons perfil professional i potencial del candidat/a.

Tornar a empreses participants