saltar al contingut principal
Cercar
URV

BASF Española, S.L.


Activitat de l'empresa

BASF, creem química per a un futur sostenible. Combinem l’èxit econòmic amb la responsabilitat social i la protecció del medi ambient. El grup BASF conta amb aproximadament 114.000 col.laboradores que treballen per a contribuir a l’èxit dels nostres clients en quasi tots els sectors i països del món. La nostra cartera està organitzada en cinc segments: Productes químics, productes de rendiment, materials i solucions funcionals, solucions solucions agrícoles i petroli i Gas. En 2016, BASF cotitzen en les bolses de Frankfurt (BAS), Londres (bfa) i Zurich (AN). Més informació: www.basf.com.

Localització geogràfica

BASF compta amb 11 centres a Espanya en què treballen més de 2.000 col·laboradors. Els centres s'ubiquen a Barcelona, Cabanillas del Camp, Canovelles, Castellbisbal, Guadalajara, l'Hospitalet de Llobregat, Millorada del Camp, Tarragona, Rubí, Utrera i Zona Franca (Barcelona).

Núm. de treballadors

2.000 col·laboradors/es.

Perfils professionals sol·licitats

Enginyers de Projectes i Manteniment, Tècnics de procés, Operadors Planta Química, Analistes Laboratori, Administratius amb idiomes, Tècnics Comercials.

Sistema de captació de candidats i processos de selecció

Difusió dels llocs vacants a través de la nostra pàgina web, anuncis en portals d'internet, diaris, bosses de treball, etc. Pre-selecció de cv s segons perfil sol·licitat i entrevista telefònica. A partir d'aquesta primera pre-selecció es inicial els contactes personals amb els candidats / es realitzant entrevistes personals i proves psicotècniques. L'última fase és l'entrevista amb el responsable de la unitat.

Observacions

Plans de carrera segons perfil professional i potencial del candidat/a.