saltar al contingut principal
Cercar
URV

BASF Española, S.L.


BASF Española, S.L.

Activitat de l'empresa

BASF és la companyia química més gran del món. Creem química que uneix d'una multitud de maneres. El nostre catàleg de productes es ampli: químics, plàstics, serveis, petroli, gas natural, i innovadores i útils solucions per a l'agricultura. Ens permet utilitzar els recursos de manera eficient, sent un factor d'èxit enfront a la competència. Això també ajuda a protegir el medi ambient. En definitiva: com a jugador global, tenim molt a oferir. Els nostres col·laboradors i col·laboradores treballen en solucions innovadores i idees  pioneres per a BASF en tot el món. Posen passió i imaginació per a assegurar-se del progrés global mentre reafirmem la nostra posició com a líders del mercat. No importa si acabes de finalitzar els teus estudis, o tenen alguns anys d'experiència professional BASF està desitjant conèixer-te personalment. Encara que més de 112.000 persones treballen per a BASF en tot el món, som molt conscients del compromís de cadascun dels col·laboradors i, per això, els donem suport activament des del primer dia.

Localització geogràfica Barcelona, Cabanillas del Campo, Castellbisbal, Guadalajara, L'Hospitalet de Llobregat, Mejorada del Campo, Tarragona, Rubí, Utrera i Zona Franca (Barcelona).
Núm. de treballadors

2.000

Perfils professionals sol·licitats

Enginyers de Projectes i Manteniment, Tècnics de procés, Operadors Planta Química, Analistes Laboratori, Administratius amb idiomes, Tècnics Comercials.

Sistema de captació de candidats i processos de selecció

Difusió de les vacants a través d'anuncis en portals d'internet, diaris, borses de treball, etc. Preselecció de CV's segons perfil sol.licitat i entrevista telefònica. A partir d'aquesta primera pre-selecció s'inicien els contactes personals amb els candidats realitzant entrevistes personals i proves psicotècniques. La última fase és l'entrevista amb el responsable de l'àrea.

Observacions Plans de carrera segons perfil professional i potencial del candidat/a.