saltar al contingut principal
Cercar
URV

ALSYS DATACENTER SOLUTIONS


ALSYS DATACENTER SOLUTIONS

Activitat de l'empresa

Empresa especialista en la integració de sistemes i disseny, implantació i manteniment d'infraestructures Cloud.

L’empresa es va crear l’any 2002 a Reus, i de la mà del sector sanitari es va estendre l’activitat arreu de Catalunya, la qual cosa va permetre desenvolupar la proposta de serveis en altres sectors.

Els àmbits d’actuació principals de l’empresa son: l’emmagatzematge, la continuïtat de negoci i alta disponibilitat, la presentació d'aplicacions i escriptoris remots, la virtualització d'infraestructures i de l'escriptori, entre altres.

Localització geogràfica

Catalunya.

Nombre de treballadors

 32

Perfils professionals sol·licitats

 Enginyeria Informàtica, Enginyeria Telemàtica, Grau de finances i comptabilitat, Enginyeria Electrònica, Enginyeria Industrial, Enginyeria informàtica: seguretat informàtica i sistemes intel.ligents.

Sistema de captació de candidats i processos de selecció

Primera selecció de candidats a partir de les candidatures recollides i posterior avaluació, en cas de ser seleccionat, mitjançant entrevista personal.

Observacions

Actualment, l'empresa està experimentant un important creixement, en un futur pròxim durem a terme la construcció d'un nou Datacenter i per aquest motiu, estem buscant persones amb un perfil tècnic que puguin participar en el projecte.