saltar al contingut principal
Cercar
URV

Adecco


Activitat de l'empresa

Adecco és la consultora líder en el sector dels Recursos Humans a Espanya. Portem 34 anys en el mercat laboral espanyol realitzant una tasca social diària que ens ha situat com un dels 10 majors ocupadors a casa nostra i som la 3a millor empresa de més de 1.000 empleats per treballar a Espanya, dins el sector dels Recursos Humans, segons Great Place to Work. Les nostres xifres parlen per nosaltres: en l'últim any hem realitzat més de 450.000 contractes; hem proporcionat la primera feina a més de 35.000 joves i hem ofert una nova oportunitat laboral a 11.500 majors de 45 anys.A, mitjançant la nostra Fundació hem integrat a més de 19.200 persones amb discapacitat, a més de 10.000 dones en risc d'exclusió ja 1.400 persones pertanyents a altres grups en risc d'exclusió social i laboral. Des que va començar la nostra tasca hem realitzat a Espanya gairebé 10 milions de contractes. Vam invertir més de 7 milions d'euros en la formació de treballadors i el 25% dels nostres empleats aconsegueix un contracte indefinit en les empreses client. Tot això gràcies a una xarxa de més de 300 delegacions al nostre país i als nostres 1.500 empleats directes.
Adecco és el major proveïdor de solucions de Recursos Humans a Espanya i al món. Ofereix un servei integral especialitzat en diverses àrees: selecció, treball temporal, outsourcing, formació, prevenció de riscos laborals, gestió de carreres, consultoria i outplacement.

Localització geogràfica

Tarragona, Reus, Valls, Montblanc, Vendrell i Tortosa

Nombre de treballadors

1.500 a Espanya

Perfils professionals sol·licitats

 Enginyeries i econòmiques

Sistema de captació de candidats i processos de selecció

Registre curricular en la web www.adecco.es, incripció en ofertes publicades, contacte telefónic, entrevista curricular i per competències, administració de proves psicotécniques, entrevista final a l'empresa.

Observacions

 

Tornar a empreses participants