saltar al contingut principal
Cercar
URV

ACC1Ó Competitivitat per l'empresa


ACC1Ó Competitivitat per l'empresa

Activitat de l'empresa

ACC1Ó és l'agència de suport a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya. Està especialitzada en el foment de la innovació i la internacionalització empresarial i compta amb una xarxa exterior en internacionalització empresarial. L'objectiu d'aquesta pràctica és capacitar als joves talents i contribuir a la competitividad de les empreses catalanes posant a la seva disposició a professionals preparats.

Des de l'Àrea de Talent pel creixement empresarial es gestionen:

El programa de pràctiques a la xarxa exterior en internacionalització empresarial. L'objectiu d'aquesta pràctica és capacitar als joves talents i contribuir a la competitivitat de les empreses catalanes pasant a la seva disposició a professionals preparats.

Directori de Professionals:

ACC1Ó disposa d'un directori de professionals titulats universitaris i/o amb experiència en comerç internacional. El directori té un doble objectiu:

  1. Oferir als professionals l'accés a projectes i empreses.
  2. Intensificar els processos d'internacionalització de les empreses
    mitjançant la incorporació d'aquests professionals.

Programa d'incorporació de talent per a la internacionalització:

L'objectiu es contribuir a la competitivitat de les empreses catalanes amb el repte d'iniciar o consolidar l'activitat de l'empresa mitjançant la incorporació d'un professional acreditat que dona suport en la seva introducció als mercats exteriors.

L'homologació/acreditació d'assessors, tècnics comercials i professionals en pràctiques del programa de creixement empresarial.

Localització geogràfica La seva seu es situa a Barcelona, 5 Delegacions Territorials (Comarques Centrals, Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l'Ebre) i 34 Centres de Promoció de Negocis a l'Estranger.
Perfils professionals sol·licitats Dret, Econòmiques, ADE, Empresarials, Polítiques, Traducció/interpretació, Enginyeries, Periodisme, Graduats Superiors en Comerç Internacional.
Sistema de captació de candidats i processos de selecció

Pràctiques a la xarxa exterior en internacionalització empresarial:

La selecció dels/de les candidats/es consisteix en dues fases. Fase 1 realització d’unes proves escrites sobre temes relacionats amb l’objecte de la beca i Fase 2 la valoració dels candidats per part del tribunal de selecció.

Programes de creixement empresarial:

Acreditació d'assessors, tècnics comercials i professionals en pràctiques per les empreses dels programes.

Observacions Consultes sobre els programes: Pràctiques a la Xarxa Exterior: beques@acc10.cat. Programes de Creixement Empresarial. Acreditació d'Assessors talent_assessors.accio(ELIMINAR)@gencat.cat. Acreditació de Tècnics/Professionals en pràctiques talent.accio(ELIMINAR)@gencat.cat