saltar al contingut principal
Cercar
URV

Grup Oliva


Activitat de l'empresa

Grup Oliva és un holding empresarial referent en el sector de l’automoció i d’empreses asociades a la provincia de Tarragona, amb més de 50 anys d’experiència en la prestació de serveis professionals amb concessionaris de diferents marques, extenent al llarg d’aquests anys la seva activitat a les assegurances, els serveis logístics i el sector inmobilitari. Estem presents a Tarragona, Reus, Tortosa i Girona, amb centre de vendes de vehicles nous i d’ocasió, servei de post-venda i venda de recanvis.

Localització geogràfica

Tarragona, Reus, Tortosa, Constantí i Girona.

Núm. de treballadors

320 treballadors

Perfils professionals sol·licitats

Titulats en Turisme, Economia, Administració i Direcció Empreses, Finances i Comptabilitat, Enginyeria Tècnica i Enginyeria Mecànica.

Sistema de captació de candidats i processos de selecció

Captació a través de xarxes socials (web institucional, Infojobs, Linkedin, etc) i candidatures espontànies. Criba i entrevista telefònica inicial. Posterior entrevista presencial: primerament amb el departament de RRHH i, en cas de ser vàlids per a la vacant prevista, es realitza entrevista amb la persona responsable del departament al qual correspon la vacant.

Observacions

Busquem professionals que vulguin desenvolupar la seva carrera per arribar a ocupar càrrecs directius al Grup...nosaltres apostem per al desenvolupament de les persones i la gestió i retenció del talent, mitjançant un pla de carrera on puguin desenvolupar les seves habilitats i créixer professionalment.

Actualment tenim oberts diversos processos de selecció, destacant el d'Assessors Comercials, tant en mercat nacional com internacional, Administratiu de Vendes o xapistes i mecànics. Les vacants estan previstes per a les diverses marques del grup.