saltar al contingut principal
Cercar
URV

Sobre nosaltres


Qui som

OcupacióURV forma part de l'Oficina d'Orientació Universitària (OOU), la unitat de la URV que té l’objectiu d'informar i assessorar els estudiants en tots aquells aspectes que poden contribuir a millorar la seva estada universitària: accés a la universitat i acollida, beques i ajuts, allotjament i orientació i inserció professional.

Som un equip de professionals amb una dilatada experiència en l’orientació per a la integració professional dels graduats universitaris:

Pujar

On som

Estem al Campus Catalunya, Avda. Catalunya, 35, edifici F, 43002 Tarragona.

Horari d'atenció presencial: de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 h.

També et podem atendre en horari de tarda prèvia sol·licitud per telèfon (977 55 8029) o correu electrònic (btreball(ELIMINAR)@urv.cat).

D'altra banda, pots concertar sessions d'orientació professional individualitzada als diferents campus de la URV, demana cita prèvia.

Pujar

Missió i serveis

La nostra missió

El nostre objectiu és promoure l’excel·lència en el desenvolupament, preparació i consecució d’oportunitats per a la carrera professional dels estudiants i graduats de la URV mitjançant diverses eines i accions que permetin assolir i millorar la seva inserció professional.

En acabar els estudis, arriba també el moment d'enfrontar-se al món laboral i començar una carrera professional per a la qual el recent titulat s'ha estat preparant. Volem ser el primer suport que trobi el graduat en aquesta cursa d'obstacles que és el mercat de treball.

Activitats en què treballem:

  • La intermediació laboral mitjançant el portal de la Borsa de Treball: els estudiants i titulats de la URV, un cop registrats al nostre portal, podran accedir als processos de selecció de les empreses i entitats que col·laboren amb nosaltres. 
  • La gestió i promoció de pràctiques externes en empreses i institucions.
  • Orientació professional: informació i assessorament per a la carrera professional, individualitzada o en grup.
  • Organització d'altres accions de foment de la inserció laboral dels nostres graduats: Fòrum de l'Ocupació Universitària, presentacions d'empreses, jornades, seminaris i altres activitats relacionades amb el món laboral.

Pujar