saltar al contingut principal
Cercar
URV

Possibilitats d'ocupació dels estudiants no comunitaris (II): beques de col·laboració amb la URV

La segona opció que tenen els estudiants estrangers és realitzar una beca de col·laboració en algun servei o departament de la pròpia Universitat Rovira i Virgili. Aquestes beques són remunerades i tenen una dedicació de 15 ó 20 hores setmanals.

Per a poder optar a una beca caldrà ser estudiant matriculat de qualsevol estudi oficial de la Universitat, d'acord amb la normativa acadèmica i de matrícula. Els estudiants que, desitjant matricular-se a la Universitat, estiguin pendents de fer-ho per qüestions administratives, són considerats estudiants, i hauran d'acreditar aquesta voluntat amb una declaració jurada que serà substituïda per una còpia de la matrícula en el moment de fer-la efectiva.

A la pàgina web del Centre d'Atenció als Estudiants (CAE) trobareu tota la informació sobre els procediments, els requisits per a accedir i les convocatòries vigents i futures.

També es pot contactar a través de bequescol(ELIMINAR)@urv.cat o el 977 55 84 76

Normativa aplicable:

Reglament de les beques de col·laboració

Procediment de convocatòria

Programa de col·laboració per l'aprenentatge de la docència la recerca per a estudiants de grau, de màster oficial i de doctorat