saltar al contingut principal
Cercar
URV

PROGRAMES INTERNACIONALS - TRAINEESHIPS

Programes de beques

Programes de pràctiques a l'estranger

Programa de beques Argo Global

ARGO GLOBAL és un programa de mobilitat promogut pel Ministeri d'Educació amb l'objectiu d'impulsar la formació complementària dels titulats de les universitats espanyoles a través de la realització de pràctiques a l'estranger.

Consulta les FAQ i tota la informació a la seva pàgina web.

Becas Avenir

L'Ambaixada de França/Institut français, en col·laboració amb empreses, fundacions i centres d'ensenyament superior i d'investigació francesos i espanyoles, llença una nova convocatòria per al programa 'BECAS AVENIR' que permitiran estudiar i formar-se a França durant el curs acadèmic 2018/2019.

Enguany, el programa ofereix 46 Beques d'estudis i de pràctiques de tots els nivells. Ténen 13 socis que abarquen varis àmbits d'activitats acadèmiques, pràctiques i d'investigación.

Data límit per a la sol·licitut: 27 de maig 2018. S’ha ampliat fins el 3 de juny!

Per a sol·licitar la beca, els estudiants tenen que omplir el formulari de la web de Dialogo: Solicitar Becas Avenir

Beques Canigó 2015

Beques per a la realització de pràctiques en organitzacions internacionals.

Data màxima de presentació de sol·licituds: 04/11/2015

Objecte:
Contribució econòmica per cobrir les despeses de viatge, allotjament i manutenció, derivades de la realització de les pràctiques d'estudi o treball en organitzacions internacionals públiques de caràcter intergovernamental i multilaterals i a les institucions de la Unió Europea, amb una estructura orgànica permanent i independent. 

Durada:
La durada de la beca serà la de l'estada en l'organització internacional, amb un límit mínim de tres mesos i un límit màxim de nou mesos. El període d'execució de les activitats objecte de la beca s'inicia a partir de l'1 de gener de l'any de la convocatòria i ha de finalitzar abans del 31 de desembre dels dos anys posteriors a la convocatòria.

Import:
L'import brut mensual de l'ajut s'establirà d'acord amb la destinació de les pràctiques. L'import màxim mensual és de 1.500 euros per beca. 
 

Convocatòria 2015 - web AGAUR

CRCC Asia

Es mostra .

Programa de Beques 2015

CRCC Asia, conscient de las limitacions financeres de molts estudiantes, llança el sue Programa de Beques 2017!

Aquest programa de beques dona la possibilitat de participar al Programa de Pràctiques a la Xina d'un mes el 2017 amb interessants descomptes:

 • Beca del 100%
 • Beca del 50%
 • Beca del 25%

El període d'inscripció finalitza el 31 d'octubre de 2017, i està obert a estudiants i recent graduats que parlin l'anglès.

Fés la sol·licitud ara: http://www.crccasia.com/scholarship/application-form/

Programa de beques Faro Global

El programa de beques FARO Global promou la mobilitat d’estudiants d’últims cursos de les universitats espanyoles per realitzar pràctiques formatives de qualitat a empreses ubicades a Europa, Estats Units i Canadà, i en empreses espanyoles o multinacionals d'Àsia i Oceania. L’objectiu últim del programa és facilitar la inserció de d'estudiants coma professionals per a la millora de les seves competència, aptituds i actituds.

Les beques es concedeixen de forma contínua durant la vigència del programa (fins el 2017). De mitjana, la durada de les beques és de 6 mesos.

Més informació i registre al web de les beques FARO Global.

Programa de Beques ICEX d'Internacionalització

Aquest programa de beques va dirigit a joves estudiants nascuts a partir de l'1 de gener de 1991 que estiguin en possessió d'una titulació universitària superior o a punt d'aconseguir-la i que s'interessin a especialitzar-se en la internacionalització empresarial i vulguin trobar sortides professionals en aquest àmbit.

La convocatòria estarà oberta fins el proper 6 de maig del 2019.

Més informació i registre al web de les beques ICEX d’Internacionalització Empresarial.

Programa de beques Lectorats d'espanyol 

Els convoca el Ministeri d'Afers Exteriors i Cooperació mitjançant l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID). El programa de Lectorados MAEC-AECID, dirigit a joves que vulguin exercir la funció docent de l'espanyol com a llengua estrangera en centres de formació superior d'altres països, compta amb una trajectòria consolidada al llarg de vàries dècades i és un dels més prestigiosos financiats per l'AECID.

Convocatòria 2015-16 

Summer programme in Taiwan for graduates students

The Ministry of Science and Technology of Taiwan (MOST) has opened the call for 2018 Summer Program in Taiwan for French, Spanish and Italy Graduate Students.

Through this program, the MOST intends to provide the graduate students interested in undergoing a first-hand research experience in Taiwan. The goals of the program are to introduce students to Taiwanese cultural, scientific and technological development, and to initiate personal relationships that will better enable them to collaborate with foreign counterparts in the future.

The Application is open to students from all fields of study.

 • Duration: June 25 to August 17, 2018.
 • Deadline: January 16, 2018.

Guidelines: SP2018_guidelines_es.pdf

Application: SP2018_application-form_es.docx

Programa de beques Vulcanus al Japó

Aquest programa de beques consisteix en la realització de pràctiques industrials per a estudiants de la Unió Europea que estiguin cursant el 4rt curs de grau o estudis de postgrau de l'àrea d'enginyeria o ciències.

Els objectius de la beca són:

 • Estudiar la gama de les tecnologies més avançades utilitzades per una empresa japonesa.
 • Aprendre japonés i la cultura japonesa
 • Aconseguir experiència professional en el sector de les tecnologies en una empresa japonesa

Els estudiants rebran una beca de 1.900.000 yens en concepte d'ajut de viatge i manutenció.

Els estudiants seràn seleccionats en funció del seu expedient  i resultats acadèmics i els seus coneixements d'anglès.

A continuació et proporcionem alguns documents en els que s'amplia la informació sobre aquest programa:

Per més informació podeu consultar la seva pàgina web o enviar un correu electrònic(ELIMINAR)

 • La data límit per presentar la sol·licitud és el 20 de gener de 2018.

Programa de pràctiques a la Xarxa Exterior d'ACCIÓ

Pràctiques no laborals a l'estranger Competivitat per l'empresa

Pràctiques no laborals a l'estranger

Si vols gaudir d'una experiència professional internacional, pots sol·licitar la realització de pràctiques a les Oficines exteriors de comerç i inversions de Catalunya que tenim repartides per tot el món.

Aquestes pràctiques tindran per objectiu la realització d'accions de suport a les empreses catalanes en els àmbits de la gestió empresarial, el finançament, la cooperació internacional, la innovació i la internacionalització, a les Oficines exteriors d'ACCIÓ.

Coneix-ne el contingut i els requisits i presenta la teva candidatura: VACANTS ACTUALS

ENVIEU EL VOSTRE CV, CARTA DE MOTIVACIÓ I VIDA LABORAL AMB LA REF. CORRESPONENT A: 

Programa Eurodissea

El Servei d'Ocupació de Catalunya gestiona a aquest programa impulsat per l'Assemblea de Regions d'Europa. El programa ofereix la possibilitat de realitzar pràctiques professionals en empreses que pertanyin a les altres regions europees que participen en el programa.

Presentació de sol·licituds: Durant tot l’any. Les persones interessades poden consultar les ofertes de la pàgina web Eurodissea periòdicament.

European Industrial Experience Mittelhessen (EIEM) - Germany 

Logo StudiumPlus

Want to gain first hand work experience in a German company?
Come to Mittelhessen – the strong industrial region just north of Frankfurt/Main.
THM Technische Hochschule Mittelhessen University of Applied Sciences has opened registration for the "European Industrial Experience Mittelhessen (EIEM 2014)", a supervised and paid internship-program for students of Business Administration and Mechanical Engineering.

Poster - Application for Business Administration - Application for Mechanical Engineering - Brief)

INU Internship Programme

INU Internship Programme ofereix la possibilitat de realitzar estades curtes en les institucions membres de la xarxa INU. 

REQUISITS
 • Estar matriculat en una universitat membre de la xarxa INU.
 • Coneixement alt de la llengua anglesa.
 • Els requisits propis de cada oferta de pràctiques.
SOL·LICITUD

A la pàgina web de INU Internship Programme estan disponibles les ofertes de pràctiques i el Formulari de Sol·licitud.

NOTA IMPORTANT: Aquesta oportunitat es pot completar amb l'ajut I-Networks. Per a més informació:/ca/vida-campus/serveis/mobilitat/mob-estudis-inetworks-conv2018-19/

Pràctiques en institucions de la UE

REPER | ES-UE.ORG | REPRESENTACION PERMANENTE DE ESPAÑA EN EUROPA

Existeix la possibilitat de realitzar estades de pràctiques en diverses institucions de la Unió Europea. Al web de la Representació permanent d'Espanya a la Unió Europea pots consultar les diverses institucions on es poden realitzar pràctiques.

Les proves per seleccionar als candidats més idonis es basen en exercicis amb preguntes de tipus test i proves en un centre d'avaluació. La majoria de les proves es realitzen en una de les tres llengües següents: anglès, francès o alemany, per les quals es requereix un nivell de coneixements superior a l'equivalent a B2.

Veure les diferents convocatòries

Summer Internship Program (SIP)

La Vytautas Magnus University a Kaunas, Lithuania ha obert el període de matrícula del Summer Internship Program. Aquest programa ofereix la oportunitat als estudiants de fer pràctiques i adquirir coneixement professional en el seu àmbit d'estudi, aprendre o millorar la llengua lituana així com conèixer la Lituàni moderna. Els estudiants que completin satisfatòriament l'estada i defensin el projecte final obtindran 6 crèdits ECTS.

No és necessari acreditar coneixement de llengua lituana: qualsevol interessat en el país i que estigui buscant una forma diferent de passar l'estiu serà benvingut.

Application deadline: 15 de març de 2016.

STELLA Junior

bannerwebSJ

La URV participa en el programa Stella Junior, que és la nova iniciativa de la CGU (Compostela Group of Universities) per promoure la mobilitat d'estudiants per práctiques arreu del món.

Programa STEP (Students Trainee Exchange Programme)

L'Associació Europea d'estudiants de Dret (ELSA) gestiona el programa STEP, que ofereix entre 2 setmanes i 2 anys de pràctiques en bufets d'advocats, tribunals, institucions públiques, bancs, les assessories jurídiques internes i les organitzacions internacionals.

Traineeships Office - European Commission

Consulta la guia per estar al cas de les convocatòries de pràctiques emeses per la Comissió Europea.

Traineeships for students: by institution