saltar al contingut principal
Cercar
URV

Programes de mobilitat per al PDI


ERASMUS

El programa Erasmus, que s'emmarca dins el Programa d’aprenentatge permanent (Lifelong Learning Programme), és el principal programa d'educació i formació de la Unió Europea, que finança la cooperació entre institucions d'educació superior de tota Europa.

Aquest programa no només dóna suport als estudiants, sinó també als professors per poder ensenyar a fora, així com també ajuda al personal de les universitats a rebre formació.

A continuació trobareu altres adreces que poden ser del vostre interès:

Beques i Ajuts per la mobilitat PDI

Visites d'Estudi

Estades Professionals

Call For Papers

Beques i Ajuts per mobilitat PDI

“English for Lecturers – Skills for Using English in an Academic Environment”

La Romanian-American University (RAU) ofereix un programa de formació: "English for Lecturers" que es durà a terme del 22 al 26 de setembre de 2014.

L'objectiu del curs és brindar als participants les habilitats específiques per desenvolupar una docència efectiva en Anglès, per tal de millorar la comunicació i les competències comunicatives. El programa té una durada de 5 dies i comprèn 20 hores de formació/tallers, així com una "diada" cultural de visita per Bucarest.

Consulta els detalls a la web de la RAU i del programa Erasmus per PDI

Subvencions per projecteos de cooperació interuniversitària amb Brasil i renovació de projectes concedits anteriorment.

El Ministerio de Educación, Cultura y Deporte ha publicat la convocatòria de subvencions per projectes de cooperació universitària al Brasil i renovació de projectes concedits en l'anterior convocatòria en 2 modalidatats A (2 anys) i B (1 any).

Termini de presentació: del 24 de juliol al 10 d'agost.

Ajudes a la mobilitat d'investigadors/es NILS Ciencia y Sostenibilidad

Convocatòria Abel de Mobilitat Individual d'Investigadors/es: Dirigida a finançar la mobilitat de personal investigador per dur a terme activitats d'investigació i formació avançada en àmbits estratègics amb la Sostenibilitat de la Terra i el Benestar Humà.

Termini de presentació de sol·licituds: del 4 de juliol al 20 de setembre de 2014.

Tota la informació del programa NILS, les convocatòries i els documents associats està disponible a: http://www.nilsmobilityproject.es.

Es poden dirigir les consultes a: nilss(ELIMINAR)@rect.ucm.es

Erasmus for Officials

Programa de Erasmus para la Administración Pública que es realitzarà entre el 15 y el 17 de juny de 2014

USP Scholarships for International Visiting Professors

La USP convoca ajuts amb l'objectiu de donar l'oportunitat al personal PDI de la universitat a desenvolupar els seus coneixements i habilitats en l'àmbit professional mitjançant activitats d'intercanvi internacional.

Consulteu la seva pàgina web per més informació.

Ajuts DRAC a la mobilitat a la regió Vives

La Xarxa Vives d'Universitats convoca ajuts per promoure la mobilitat del professorat universitari.

Convocatòria 2013

Ajuts per a la promoció de la internacionalització de l'àmbit docent de la URV

La URV convoca aquests ajuts per al professorat que impulsi la internacionalització de la URV.

Misiones Técnicas AUIP - Convocatoria 2013-2014  

ASISTENCIA TÉCNICA Y CONSULTORÍA INTERNACIONAL DE APOYO A LAS INSTITUCIONES ASOCIADAS PARA:

  • La puesta en marcha de procesos de gestión de la calidad de programas de postgrado y doctorado: autoevaluación, revisión y ajuste, evaluación externa.
  • El fortalecimiento académico de programas de postgrado y doctorado: seminarios cortos, profesores visitantes, reuniones técnicas, pasantías.
  • La revisión y ajuste curricular, previa autoevaluación, de postgrados y doctorados
  • La definición y consolidación de líneas de investigación
  • La puesta en marcha de programas de postgrado y doctorado conjuntos, compartidos o cooperativos, en su etapa previa: atención a temas de índole académico, normativo, financiero y de gestión, preparación de convenios de colaboración institucional

Más información sobre la convocatoria en la web de la AUIP.

Programa de Movilidad entre Instituciones asociadas a la AUIP

La Asociación Universitaria Iberoamericana de Postgrado convoca aquest programa de beques per promoure i afavorir la MOBILITAT ACADÈMICA INTERNACIONAL entre les institucions associades. 

Becas Santander de movilidad iberoamericana para jóvenes profesores e investigadores

El Banco Santander convoca 50 beques amb l'objectiu d'ajudar a completar la formació o especialització científica i tècnica dels beneficiaris mitjançant estades a centres i universitats d'altres països iberoamericans. L'import unitari de la beca és de 5.000 euros, per una estada mínima de 2 mesos i la preferència és que siguin candidats menors de 35 anys.

Més informació i sol·licituds a www.becas-santander.com.

Visites d'estudi

Les Visites d’estudi tenen com a objectius la promoció de la cooperació europea, l’intercanvi d’informació i experiències entre especialistes educatius i de formació professional. Les visites permeten conèixer els enfocaments adoptats en altres països i ofereixen a les persones amb responsabilitats polítiques una informació millor i més actualitzada de l'educació a Europa.

Les visites reuneixen petits grups de participants que durant 3 a cinc dies tenen l'oportunitat de debatre, observar i intercanviar perspectives i idees sobre un determinat tema educatiu o de formació en un medi europeu diferent al seu.

Tota la informació sobre el programa al web de l'OAPEE Visitas de estudio.+

Programa Professor Visitante do Exterior

L'objectiu d'aquest programa és fomentar les visites dels professor i investigadors que treballen en instituts i centres d'investigació de l'estranger la formació i experiència dels quals representen una contribució innovadora per als cursos de postgrau.

Postdoctoral Marie Curie fellowships in the framework of
the PISCOPIA Programme

Aquest projecte de mobilitat té com objectiu augmentar les possiblitats de mobilitat dintre d'Europa per a la formació i el desenvolupament professional dels investigadors experimentats.

Termini: 22 de novembre

Per més informació contacteu: piscopia.grants(ELIMINAR)@unipd.it

o contacteu amb: thi2014(ELIMINAR)@fthm.hr

Estades Internacionals

Active Healthy Ageing@home

Organised by The Businet Business Health Working Group and Leuven University College (KHLeuven) and will take place in Leuven, 22-23 October 2014

Biomarkers Summer School 

This years’ one-week Biomarkers Summer School will be held from the 2nd to the 6th June 2014 at the ESTM - Polytechnic Institute of Leiria, Peniche, Portugal, under the framework of the DO*Mar, Campus do Mar – International Campus of Excellence. The course is composed by theoretical lectures and a strong practical (hands-on) component and is targeted to scientists, and PhD and MSc students with a background in Biology, Environmental Sciences, Chemistry, Environmental engineering or related fields, members of consulting companies, and of private and public institutions responsible for environmental management. (brochure)

2nd  International Conference on Mechatronics and Computational Mechanics

2013 the 2nd  International Conference on Mechatronics and Computational Mechanics(ICMCM 2013) will be held on Dec.30-31,2013 in Frankfurt Germany

11th Annual Conference on Health, Nursing, Aging and Nutrition

Tindrà lloc a Oxford del 3 al 6 d'agost. Si esteu interessats en participar us heu de registrar prèviament a través de la seva pàgina web.

International Trends and Issues in Communication and Media Conference

L'objectiu d'aquesta conferència és proporcionar una plataforma internacional amb les últimes tendencies dels mitjans de comunicació.

22nd Biennal International Congress: TOURISM & HOSPITALITY INDUSTRY 2014:  Trends in Tourism and Hospitality Management, Croatia

L'objectiu d'aquest congrés és l'intercanvi de coneixements i experiències dels científics assistents, així com la presentació dels resultats de les investigacions realitzades en l'àmbit del turisme i la gestió de l'hospitalitat.

Termini d'inscripció: 25 de Novembre

Per més informació podeu enviar un correu electrònic(ELIMINAR)

TSM assignment at AP Hogeschool(ELIMINAR)

Introducció del Programa

Proposta del taller (Module 11)

Proposta del taller (Module 12)

Second International Conference on Virtual and Networked Organizations Emergent Technologies and Tools

L'objectiu de la conferència és contribuir en el desenvolupament de sistemes avançats informàtics

IUNC 2014 International Universities Networking Conference
St. Petersburg, Russia,
Маy 12-14 2014

L'objectiu d'aquesta conferència dóna l'oportunitat de colaborar amb altres institucions en els diferents àmbits del coneixement.

HASSACC 2013 - Virtual Conference Human And Social Sciences at the Common Conference 18-22 November, 2013

L'objectiu de la conferència és proporcionar una plataforma per a estudiants, enginyers, investigadors i científics per compartir el coneixement i les idees en les últimes tendències en el camp de les ciències humanes, socials i comportament humà.

Second International Conference on Virtual and Networked Organizations Emergent Technologies and Tools

L'objectiu general de la conferència és contribuir al desenvolupament, implementació i promoció de sistemes d'informació avançats i tecnologies emergents i que s'utilitzaran en el futur virtual i les organitzacions de xarxa, a través de la discussió i l'intercanvi de coneixements i experiències i resultats científics i tècnics.

The 1st Virtual Multidisciplinary Conference December 16 – 20, 2013

QUAESTI 2013 és el Congrès Internacional Virtual sobre els problemes científics globals que té com a objectiu oferir una anàlisi de l'estat de la tecnologia, les visions inspiradores i els mètodes d'investigació innovadors que sorgeixen de la investigació interdisciplinaria i la real.

Termini: 18 de novembre

The 2nd Virtual International Conference on Advanced Research in Scientific Areas (ARSA-2013) Slovakia

La conferència virtual ARSA està dissenyada per a tots els grups científics. La conferència pretèn oferir el debat científic.

Termini: 4 de novembre

International Virtual Research Conference In Technical Disciplines

En aquesta conferència es tractaran temes de tots els àmbits de la enginyeria teòrica i aplicada, informàtica i similars.

Termini: 18 d'octubre

22nd Biennal International Congress: TOURISM & HOSPITALITY INDUSTRY 2014:  Trends in Tourism and Hospitality Management 

 La Facultat de Turisme i Hosteleria , Opatija us invita ala 22nd Biennal International Congress: TOURISM & HOSPITALITY INDUSTRY 2014:  Trends in Tourism and Hospitality. L'objectiu principal del Congrès és reunir a científics i professionals procedent de Croàcia i a l'estranger per intercanviar els seus coneixements i experiències.

Per més informació cliqueu aquí

Call For Papers

International Meeting on Marine Research 2014

Peniche, Portugal – the Wave Capital: 10th and 11th of July of 2014

New deadline for abstract submission May 10, 2014

World Symposium on Computer Networks and Information Security2014 (WSCNIS’2014)

Paper submission due: May 15, 2014
Acceptance notification: Relevant to submission
Final Camera-ready : 30 May 2014

World Congress on E-learning, Education and Computer Science 2014 (WCEECS’2014)

Paper submission due: May 15, 2014
Acceptance notification: Relevant to submission
Final Camera-ready : 30 May 2014

International Journal of Information Security (IJIS)

Paper Submission Due: May 25, 2014
Notification of Acceptance: June 25, 2014
Publication Date : July 30, 2014

IJSK is an international platform with open- access journals.

Call For Papers: ISSN 2305-1493 for 5 Journals of Social Sciences, Agriculture & Food, Earth & Environmental, Computing and Technology and of Medical and health sciences

Encyclopedia of E-Health and Telemedicine (Chapter proposals)

Proposals Submission Deadline: May 18, 2014
Full Chapters Due: September 30, 2014

Inquiries
Isabel Maria Miranda, isabel.m.f.miranda(ELIMINAR)@gmail.com
Maria Manuela Cruz-Cunha, mcruzcunha(ELIMINAR)@gmail.com

International Journal of Engineering and Applied Sciences

Publish now your research paper in 1st and 2nd Issues of Volume 5. Research papers will be welcome at any time, that will be considered for latest next issue depending upon review result.

4th Annual CInSt Banking workshop "Banking in Emerging Markets: Challenges and Opportunities"

The Center for Institutional Studies, National Research University Higher School of Economics (CInSt HSE), with the support of the Bank of Finland Institute for Economies in Transition (BOFIT).

The workshop will be held on October 3, 2014, in HSE, Moscow.

To submit a paper for the workshop, fill in the online submission form at the workshop website: http://cinst.hse.ru/Banking

Application deadline is June 1, 2014. Authors will be notified about the selection process results by late June, 2014.

25th IPRA CONFERENCE  GENERAL CALL FOR PAPERS

Més informació(ELIMINAR)

JETCIS (Journal of Emerging Trends in Computing and Information Sciences)

JECTIS és una revista d'investigació internacional de la publicació arbitrada amb l'objectiu de promocionar la investigació i la seva difussió.

Contacte(ELIMINAR)

AJST (ARPN Journal of Science and Technology)

AJST és una revista internacional, d'accès obert que publica articles d'investigació intensiva i manuscrits científics.

Contacte(ELIMINAR)

JEFM (Journal of Economics, Finance and Management)

JEFM és una revista internacional, d'accès obert que publica articles d'investigació intensiva i manuscrits científics.

Contacte(ELIMINAR)