saltar al contingut principal
Cercar
URV

Erasmus+ Staff Mobility for Teaching (STA): missions docents per a personal docent d'Institucions d'Educació Superior


Convocatòria Erasmus+ STA 2015-16

NOVETAT!! Publicació de la Resolució de la segona Convocatòria de Mobilitat per a Docència Erasmus+ STA per al curs 2015-2016

La present convocatòria te per objectiu l’assignació de places i concessió d’ajudes econòmiques al professorat de la URV facilitant les estades de mobilitat per a impartir docència en institucions d’educació superior adscrites al programa Erasmus + durant el curs acadèmic 2015/16 en països elegibles ERASMUS+ ( Àustria, Alemanya, Bèlgica, Bulgària, República de Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Hongria, Irlanda, Islàndia, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Noruega, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania, Suècia, Turquia, Xipre) amb les quals la Universitat Rovira i Virgili tingui signat un acord bilateral Erasmus +.


Els objectius del programa són:

  •      Fomentar els vincles entre institucions d’educació superior amb les quals es mantenen acords bilateralsen el marc del programa Erasmus+.
  •      Facilitar que corresponguin a les necessitats de la societat del coneixement.
  •    Promoure l’enriquiment de la varietat i contingut dels programes dels ensenyaments que les institucions d’educació superior ofereixen.
  •      Beneficiar els estudiants de la URV dels coneixements i de l’experiència del personal acadèmic d’institucions d’educació superior a altres països europeus.
  •    Ampliar les possibilitats de desenvolupament personal i professional del professorat de la URV.
  •     Internacionalitzar el contingut dels estudis que ofereix la URV a través de l’experiènciaque exercirà l’experiència internacional del professorat.
  •      Oferir als docents que no participen en el programa de mobilitat la possibilitat de beneficiar-se del coneixement i de l’experiència docent d’altres països en la pròpia URV.

El programa contribueix a cobrir les despeses de la mobilitat amb un ajut de viatge i un altre de manutenció.

Per més informació, consulteu les bases de la Convocatòria de Mobilitat per a Docència Erasmus+ STA per al curs 2015-2016.

CALENDARI DE LA 2a CONVOCATÒRIA ERASMUS+ STA CURS 2015-16

Publicació de la convocatòria

19 de gener de 2016

Termini de presentació de sol·licituds

del 20 de gener  al 9 de febrer de 2016 (inclòs)

Publicació de la llista provisional d'admesos i exclosos

16 de febrer de 2016

Termini  de presentació d'esmenes

del 17 de febrer al 26 de febrer de 2016

Publicació de la resolució

4 de març de 2016

Acceptació  de la mobilitat

del 7  de març al 21 de març de 2016