saltar al contingut principal
Cercar
URV

Erasmus Staff Mobility for Teaching (STA): missions docents per a personal docent d'institucions d'educació superior


NOVETAT!! Publicació de la Tercera Resolució Erasmus+ STA per al curs 2014-2015

La present convocatòria te per objectiu l’assignació de places i concessió d’ajudes econòmiques al professorat de la URV facilitant les estades de mobilitat per a impartir docència en institucions d’educació superior adscrites al programa Erasmus + durant el curs acadèmic 2014/15 en països elegibles ERASMUS+ ( Àustria, Alemanya, Bèlgica, Bulgària, República de Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Hongria, Irlanda, Islàndia, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Noruega, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania, Suècia, Turquia, Xipre) amb les quals la Universitat Rovira i Virgili tingui signat un acord bilateral Erasmus +.


Els objectius del programa són:

·         Fomentar els vincles entre institucions d’educació superior amb les quals es mantenen acords bilateralsen el marc del programa Erasmus+.

·         Facilitar que corresponguin a les necessitats de la societat del coneixement.

·         Promoure l’enriquiment de la varietat i contingut dels programes dels ensenyaments que les institucions d’educació superior ofereixen.

·         Beneficiar els estudiants de la URV dels coneixements i de l’experiència del personal acadèmic d’institucions d’educació superior a altres països europeus.

·         Ampliar les possibilitats de desenvolupament personal i professional del professorat de la URV.

·         Internacionalitzar el contingut dels estudis que ofereix la URV a través de l’experiènciaque exercirà l’experiència internacional del professorat.

·         Oferir als docents que no participen en el programa de mobilitat la possibilitat de beneficiar-se del coneixement i de l’experiència docent d’altres països en la pròpia URV.

El programa contribueix a cobrir les despeses de la mobilitat amb un ajut de viatge i un altre de manutenció.

Per més informació, llegiu la convocatòria.