saltar al contingut principal
Cercar
URV

CONVOCATÒRIES ERASMUS PDI/PAS


ERASMUS +

El programa Erasmus+ és el principal programa d'educació i formació de la Unió Europea, que finança la cooperació entre institucions d'educació superior de tota Europa.

Aquest programa no només dóna suport als estudiants, sinó també als professors per poder ensenyar a fora, així com també ajuda al personal de les universitats a rebre formació.

  • Video testimonial by Marjo Palovaara, Head of the Degree Programme in Nursing of JAMK University, Finland, on the opportunities the Erasmus+ Programme offers to academic staff to train and teach abroad.

ERASMUS STT: (PDI i PAS)

Erasmus Staff Mobility for Training (STT): Aquest programa permet al PDI i PAS de les institucions d'educació superiors participar en una estada de formació en altres institucions o en una empresa. L'objectiu és permetre que els beneficiaris adquireixin coneixements basats en l’experiència i les bones pràctiques, així com aptituds pràctiques pertinents per al seu lloc de treball i el seu desenvolupament professional.

L'estada de formació ha de ser d'una setmana i el programa contribueix a cobrir les despeses de la mobilitat amb un ajut de viatge i de manutenció fins de 5 dies.

ERASMUS STA: (només PDI)

Erasmus Staff Mobility for Teaching (STA): missions docents per a personal docent d'institucions d'educació superior. Aquest programa permet al PDI participar en un període de docència entre 1 dia (o 5 hores lectives, com a mínim) i 6 setmanes en una institució d'educació superior en un altre país.