saltar al contingut principal
Cercar
URV

Activitats Internacionals PDI


Estades Internacionals

Programa de Movilidad para Académicos del CONAHEC

Dissenyat per a professors / personal investigador per donar classes o realitzar investigacions a l'estiu, un semestre o un any acadèmic en una de les institucions membre del CONAHEC a Mèxic, Estats Units, Canadà o en una de les institucions afiliades fora d'Amèrica del Nord. Aquesta experiència brinda l'oportunitat de col·laborar amb companys a l'exterior, ampliar l'experiència professional, diversificar el currículum acadèmic i internacionalitzar la investigació. Alhora, aquest programa d'intercanvi ofereix als participants una oportunitat d'enriquiment personal i desenvolupament professional Estos son algunos de los beneficis.

Veure totes les oportunitats de mobilitat ofertes.

List of training courses Provided by Euroform RFS

 • Innovative methods in teaching and learning – e-learning: Moodle and Interactive Whiteboard (IWB)
 • EU Project Management for schools
 • Multicultural classes: didactical strategies and good practises (a course of communication and mediation)
 • Graphics for Web Site Management
 • Nutrition Education
 • Fist aid in pedioatrics

Convocatòria de Mobilitat Docent per la Facultad de Tecnologías de la Información a UPAEP

La Universidad Popular Autónoma del Estado de Puebla (UPAEP), obre la convocatòria per invitar a professors de Tecnologies de la Informació (sistemes computacionals i software) a desenvolupar cursos, tallers i activitats en conjunto amb professors de la UPAEP, per a la seva comunitat universitària, en els temes següents:

 • Enginyeria de Software i els seus processos
 • Software automotriu
 • Software de missió crítica
 • Seguretat en xarxes
 • Bases de dades
 • Intel·ligència Artificial
 • Robòtica
 • Programació de dispositius mòbils
 • Programació d'apps
 • Usabilitat
 • Estàndards en la indústria de T.I.

FACTOR TEMPS

Els professors interessats poden sol·licitar desencolupar la seva activitat a la UPAEP per un temps des d'una setmana, fins un mes d'acord al tema i activitats que proposa desenvolupar a la UPAEP.

FACTOR ECONÒMIC

La UPAEP cobrirà les despeses dels professors (allotjament, viatge i alimentació).

PROCÉS DE SOL·LICITUD

Els professors interessats han d'enviar la seva informació de sol·licitud a la Direcció de Tecnologies de la Informació de la UPAEP, al correu electrònic: alejandra.aldrette(ELIMINAR)@upaep.mx

Informació a enviar:

Currículum i Proposta de Treball, d'acord al tema escollit a la llista anterior i indicant el temps que més s'ajusti a la vostra agenda (d'una a quatre setmanes).

Active Healthy Ageing@home

Organised by The Businet Business Health Working Group and Leuven University College (KHLeuven) and will take place in Leuven, 22-23 October 2014

Biomarkers Summer School 

This years’ one-week Biomarkers Summer School will be held from the 2nd to the 6th June 2014 at the ESTM - Polytechnic Institute of Leiria, Peniche, Portugal, under the framework of the DO*Mar, Campus do Mar – International Campus of Excellence. The course is composed by theoretical lectures and a strong practical (hands-on) component and is targeted to scientists, and PhD and MSc students with a background in Biology, Environmental Sciences, Chemistry, Environmental engineering or related fields, members of consulting companies, and of private and public institutions responsible for environmental management. (brochure)

2nd  International Conference on Mechatronics and Computational Mechanics

2013 the 2nd  International Conference on Mechatronics and Computational Mechanics(ICMCM 2013) will be held on Dec.30-31,2013 in Frankfurt Germany

11th Annual Conference on Health, Nursing, Aging and Nutrition

Tindrà lloc a Oxford del 3 al 6 d'agost. Si esteu interessats en participar us heu de registrar prèviament a través de la seva pàgina web.

International Trends and Issues in Communication and Media Conference

L'objectiu d'aquesta conferència és proporcionar una plataforma internacional amb les últimes tendencies dels mitjans de comunicació.

22nd Biennal International Congress: TOURISM & HOSPITALITY INDUSTRY 2014:  Trends in Tourism and Hospitality Management, Croatia

L'objectiu d'aquest congrés és l'intercanvi de coneixements i experiències dels científics assistents, així com la presentació dels resultats de les investigacions realitzades en l'àmbit del turisme i la gestió de l'hospitalitat.

Termini d'inscripció: 25 de Novembre

Per més informació podeu enviar un correu electrònic(ELIMINAR)

TSM assignment at AP Hogeschool(ELIMINAR)

Introducció del Programa

Proposta del taller (Module 11)

Proposta del taller (Module 12)

Second International Conference on Virtual and Networked Organizations Emergent Technologies and Tools

L'objectiu de la conferència és contribuir en el desenvolupament de sistemes avançats informàtics

IUNC 2014 International Universities Networking Conference
St. Petersburg, Russia,
Маy 12-14 2014

L'objectiu d'aquesta conferència dóna l'oportunitat de colaborar amb altres institucions en els diferents àmbits del coneixement.

HASSACC 2013 - Virtual Conference Human And Social Sciences at the Common Conference 18-22 November, 2013

L'objectiu de la conferència és proporcionar una plataforma per a estudiants, enginyers, investigadors i científics per compartir el coneixement i les idees en les últimes tendències en el camp de les ciències humanes, socials i comportament humà.

Second International Conference on Virtual and Networked Organizations Emergent Technologies and Tools

L'objectiu general de la conferència és contribuir al desenvolupament, implementació i promoció de sistemes d'informació avançats i tecnologies emergents i que s'utilitzaran en el futur virtual i les organitzacions de xarxa, a través de la discussió i l'intercanvi de coneixements i experiències i resultats científics i tècnics.

The 1st Virtual Multidisciplinary Conference December 16 – 20, 2013

QUAESTI 2013 és el Congrès Internacional Virtual sobre els problemes científics globals que té com a objectiu oferir una anàlisi de l'estat de la tecnologia, les visions inspiradores i els mètodes d'investigació innovadors que sorgeixen de la investigació interdisciplinaria i la real.

Termini: 18 de novembre

The 2nd Virtual International Conference on Advanced Research in Scientific Areas (ARSA-2013) Slovakia

La conferència virtual ARSA està dissenyada per a tots els grups científics. La conferència pretèn oferir el debat científic.

Termini: 4 de novembre

International Virtual Research Conference In Technical Disciplines

En aquesta conferència es tractaran temes de tots els àmbits de la enginyeria teòrica i aplicada, informàtica i similars.

Termini: 18 d'octubre

22nd Biennal International Congress: TOURISM & HOSPITALITY INDUSTRY 2014:  Trends in Tourism and Hospitality Management 

 La Facultat de Turisme i Hosteleria , Opatija us invita ala 22nd Biennal International Congress: TOURISM & HOSPITALITY INDUSTRY 2014:  Trends in Tourism and Hospitality. L'objectiu principal del Congrès és reunir a científics i professionals procedent de Croàcia i a l'estranger per intercanviar els seus coneixements i experiències.

Per més informació cliqueu aquí