saltar al contingut principal
Cercar
URV

Programa Leonardo DaVinci


Què és el programa Leonardo DaVinci?

El programa Leonardo da Vinci va dirigit a atendre les necessitats d'ensenyament i aprenentatge de totes les persones implicades en l'educació i la Formació Professional, així com les institucions i organitzacions que imparteixen o faciliten aquesta formació.
Més informació sobre el Programa Leonardo DaVinci al web de la OAPEE.

Què són les beques Leonardo?

Les beques de mobilitat Leonardo DaVinci, que s'emmarquen dins aquest programa, són beques per realitzar pràctiques en empreses o centres de formació en una altre país de la Unió Europea. Es dirigeixen, entre d'altres perfils, als universitaris que han obtingut recentment la seva titulació.
La beca consisteix en una ajuda econòmica per al viatge i la manutenció al país d'acollida i es realitza un seguiment i tutoria de les pràctiques.
La durada es molt variable, depenent de la organització que concedeix la beca, però oscil·la entre 2 i 26 setmanes (6 mesos).
Més informació sobre les beques Leonardo al web de l'OAPEE.

Com puc sol·licitar una beca Leonardo?

El Programa Leonardo facilita ajudes a organitzacions que promouen projectes de mobilitat. Per poder demanar una beca t'has de posar en contacte amb una organització que tingui projectes Leonardo DaVinci aprovats. Pots consultar quines són aquestes organitzacions al web de l'OAPEE.

Institucions que convoquen beques Leonardo DaVinci

La URV no gestiona cap projecte de beques de mobilitat Leonardo DaVinci, però aquí tens algunes de les institucions on pots sol·licitar aquestes beques:

El SOC ofereix la possibilitat de realitzar pràctiques professionals en empreses europees mitjançant el programa Leonardo DaVinci i el programa Eurodissea (amb característiques similars i impulsat per l'Assemblea de Regions d'Europa).

La Fundación Empresa-Universidad de Navarra gestiona el projecte LEONARDO DA VINCI – PROGRAD V, que té com a objectiu fonamental l'increment de l'ocupabilitat dels participants a través d'una experiència professional estretament relacionada amb la preparació universitària prèvia del candidat. Es tracta d'un projecte d'àmbit estatal dirigit a titulats universitaris residents a Espanya que busquin millorar el seu perfil professional a nivell internacional.

Bancaja i la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València - ADEIT convoquen 200 beques Leonardo per pràctiques en empreses europees dirigides a titulats universitaris de tot l’àmbit nacional i de qualsevol titulació.