saltar al contingut principal
Cercar
URV

Convocatòria del programa de mobilitat Erasmus+ i MOU per pràctiques 2014-2015


Erasmus+ Pràctiques i MOU 2014-2015

Resolució Provisional de les places assignades de la Convocatòria Erasmus+ i MOU Pràctiques                                                                               

INTRUCCIONS!! Què he de fer ara?

1. Si vull acceptar la plaça que se m'ha concedit

Un cop se t'ha assignat una plaça de mobilitat, el següent pas que has de realitzar és l'acceptació de la plaça, aquest tràmit es pot fer mitjançant el següent enllaç: Acceptació (Aplicació gestió sol·licituds)

He d'adjuntar algun document a l'Acceptació?

Sí!! Recorda que a l'Acceptació hauràs de pujar una còpia escanejada del teu DNI/NIE vigent i de la Llibreta del compte bancari (al teu nom). Així que et suggerim que tinguis escanejats aquests documents (en format pdf preferiblement) abans de fer l'acceptació.

Fins quin dia puc fer l'acceptació??

Fins el dia 10 de març a les 23.59h.

Important!! Si detectes algun error en el llistat de places, no dubtis en contactar amb nosaltres a mobility@urv.cat  farem tot el possible per poder ajudar-te, però recorda que potser tardem un parell de dies a respondre't, no et preocupis!!

Llistat definitiu d'admesos i exclosos de la convocatòria Erasmus+  i MOU pràctiques (07/02/2014)

Llistat provisional d'admesos i exclosos Erasmus+/MOU Pràctiques per al curs 2014/2015

En el cas d'aparèixer com a exclòs/a disposes fins el 3 de febrer de 2014 per presentar les esmenes pertinents a mobility(ELIMINAR)@urv.cat.

En el cas d'aparèixer com admès/a significa que passes a la següent fase de selecció. La resolució provisional es publicarà el proper 28 de febrer.


En programa de mobilitat pràctiques Erasmus / MOU les estades de pràctiques laborals es poden realitzar no només en una empresa pertanyent a un país participant del programa Erasmus, sinó que també es poden realitzar en qualsevol altre país del món. La durada d'aquestes estades ha de ser d'entre 3 i 12 mesos.

S'entèn empresa en el sentit tradicional, però també poden ser institucions d’ensenyament, centres d’investigació, autònoms, empreses familiars i associacions dedicades regularment a una activitat econòmica.

En el programa Erasmus/MOU Pràctiques no existeix una oferta tancada de destinacions i places, sinó que heu de buscar pel vostre compte una empresa elegible. Més informació sobre ofertes de pràctiques.

El coordinador/a de mobilitat ha de donar el vistiplau tant a l’empresa com al contingut de les pràctiques, que han de estar relacionades amb la vostra titulació.

Un cop hagis contactat amb el teu coordinador pots realitzar la sol·licitud

Pel que fa al finançament, tingueu en compte que si heu de demanar beques addicionals a l'ajut bàsic, ho haureu de fer durant el curs anterior a la realització de l'estada.

Calendari Convocatòria

Presentació de sol·licituds del 17 de desembre de 2013 al 17 de gener de 2014
Publicació de la llista provisional d'admesos i exclosos 23 de gener de 2014
Període d'esmenes 3 de febrer de 2014
Publicació proposta de resolució 28 de febrer de 2014
Acceptació de les places assignades 28 de febrer al 10 de març de 2014

GUIA DE TRÀMITS

ERASMUS+

MOU