saltar al contingut principal
Cercar
URV

Becas Fulbright


Educational exchange can turn nations into people, contributing as no other form of communication can to the humanizing of international relations. - Senator J. William Fulbright

El Programa Fulbright és un programa d'intercanvi, dels més prestigiosos d'arreu del món, establert per incrementar l'entesa mútua entre la població dels Estats Units i altres països a través de l'intercanvi de persones, coneixement i habilitats.

A través del Programa Fulbright es poden realitzar estades com a titulats superiors, funcionaris i professors i doctors.

Els candidats recomanats per a beques Fulbright tenen un alt rendiment acadèmic, una proposta convincent projecte i / o declaració de propòsit, potencial de lideratge demostrat, i la flexibilitat i adaptabilitat per interactuar amb èxit amb la comunitat d'acollida a l'estranger.

 

A més, ofereixen un servei gratuït d'Assessoria Acadèmica, per orientar a tots els interessats a l'hora de preparar una estada als EEUU, encara que no es realitzi a través del seu programa.