saltar al contingut principal
Cercar
URV

Campus Iberus


El Projecte Campus Iberusdel qual la Universtitat Rovira i Virgili és sòcia, convoca una plaça Erasmus+ de mobilitat amb fins de formació (STT). 

  • OBJECTE:

Per tal d'incentivar la participació del personal de les universitats del projecte Erasmus+ "Spanish Universities for EU projects" en activitats formatives relacionades amb la participació en projectes europeus, es convoquen aquests ajuts de mobilitat seguint les directrius establertes per la Comissió Europea per al Programa Erasmus+.

La present convocatòria de mobilitat internacional en el marc del Programa Erasmus+ té per objecte l'adjudicació d'ajudes econòmiques al personal de les universitats que formen part del consorci Erasmus+ "Spanish Universities for EU Projects" per participar en una acció transnacional de formació i capacitació que tindrà lloc a Brussel·les en els àmbits d'implementació, gestió, difusió i comunicació de projectes europeus de mobilitat internacional. A l'acció transnacional de formació i capacitació, en la qual també participarà personal de les universitats italianes i croates vinculades a la iniciativa transnacional "European Universities for EU projects (EU4EU)".

  • DATES: Aquesta formació tindrà lloc a Brussel·les del 6 al 8 de març de 2019
  • PROGRAMA: La programació formativa definitiva i els activitats complementàries de l'acció és publicaran a els propers dies
  • CALENDARI: La convocatòria estarà oberta fins al pròxim 5 de febrer de 2019 (inclòs)
  • BASES DE LA CONVOCATÒRIA I PROCÉS DE SOL·LICITUD:

Podeu consultar les bases i documents relacionats aquí: http://www.campusiberus.es/formacionsuep

Per a qualsevol dubte o qüestió, podeu adreçar-vos a movilidad(ELIMINAR)@campusiberus.es o a mobility(ELIMINAR)@urv.cat