CRAI, Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació


CRAI


Eines Web 2.0 per recerca

Academia: És una xarxa social per a investigadors i professors universitaris d'arreu del món. Permet la cerca per universitat, àrea d'especialitat, departament o nom de persona.

CiteULike: Gestiona i comparteix els teus articles i troba usuaris amb els mateixos interessos acadèmics. CiteULike et permet descriure els documents i importar-los a RefWorks.

Connotea: Organitza els articles i monografies en línia que siguin d'interès mitjançant les referències bibliogràfiques que restaran disponibles per a tota la comunitat.

Mendeley: És un software social per a gerstionar i compartir documents científics. Fes-te la teva pàgina personal i descobreix els articles i documents d'altres investigadors de totes les branques de la ciència.

My Experiment: Plataforma col·laborativa per a investigadors científics. Permet crear grups temàtics, compartir fotos i materials diversos com ara fluxos de treball.

Nature network: Xarxa social professional adreçada a investigadors d'arreu del món. Crea el teu perfil, participa en fòrums o grups i segueix blocs especialitzats a través d'aquesta plataforma creada per Nature.

ResearcherID: Servei relacionat amb l'empresa Thomson Reuters, productora de les bases de dades ISI. Aquesta pàgina web permet als investigadors crear un identificador personal estable que facilita la presentació dels seus treballs i les seves mètriques personals: índex h, total de cites rebudes, distribució de cites per any, etc.

ResearchGATE: És una xarxa per a investigadors, feta per investigadors. Té per objectiu trobar recercaires i estudis d'interès i propiciar la col·laboració i el treball científic efectiu.

Scivee: Dóna a conèixer la teva recerca a través de Scivee. Pots penjar documents seguint el cercle de la recerca: des de la investigació primera, fins als continguts dels pòsters, articles o textos presentats a congressos en format pubcasts o videos.

Zotero: És una eina que funciona amb el navegador Firefox per recollir, gestionar i citar les teves fonts d'informació. Permet interactuar, posar tags als recursos i buscar-los de forma avançada a més de moltes altres funcions.


Informació

© 2008 - 2017 Universitat Rovira i Virgili