CRAI, Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la InvestigacióCom buscar feina

El CRAI manté actualitzada una selecció de recursos de qualitat per buscar feina, des de bibliografia per les cerques d'ocupació, fins a portals especialitzats en buscar feina.

Troba la teva oportunitat a la web del CRAI!

Atenció personalitzada per dissenyar el teu futur!

El Servei d'Orientació Professional de la URV pretén proporcionar als estudiants un programa de desenvolupament de la carrera, facilitar la seva integració a la vida universitària i donar suport al seu desenvolupament acadèmic i professional. Consulteu les guies d'orientació.

Accedeix a la Borsa de treball!

El Punt d'atenció a l'usuari (PAU) et facilita les ofertes de la borsa de treball de la URV.

Aprén a fer un vídeo currículum!

La Factoria et proporciona equips com: càmera de vídeo, sala de treball amb un equip d'ofimàtica, personal preparat per ajudar-te i tot el necessari per elaborar el teu vídeo currículum.

Recursos per trobar feina!

La Biblioteca disposa de llibres sobre tècniques de cerca de feina, com preparar bones entrevistes, bases de dades d'empreses per fer llistats on enviar el currículum...

La biblioteca us presenta els resursos disponibles:

Polítiques i ajuts de la UE en matèria d'ocupació!

El Centre de Documentació Europea t'ofereix tota la informació en matèria d'ocupació programes, beques, pràctiques...a Europa.

Necessites reforçar el teu anglès?

L'Espai d'Aprenentatge de Llengües (EAL) t'ajuda a obtenir un bon nivell d'anglès. Et serà mol útil per accedir a millors llocs de treball. Demana més informació a l'EAL.

 
Per més informació, adreceu-vos al servei Pregunt@.


Informació