Portada > Vida al campus > Serveis > Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació (CRAI) > On podeu cercar? > Llegats i donatius > B3.2.3/10 Fitxes bibliogràfiques sobre altres autors i apunts de Jaume Vidal

CRAI, Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la InvestigacióB3.2.3/10 Fitxes bibliogràfiques sobre altres autors

(reg. 177)

·        B3.2.3/10.1 Citacions bibliogràfiques d'obres de Joan Puig i Ferrater i una llista de títols d'obres de teatre de Joan Puig i Ferrater, especificant-ne, en alguns casos, l'any d'estrena.

·        B3.2.3/10.2 Citacions bibliogràfiques d'obres de Joan Puig i Ferrater: diversos folis, cadascun dels quals conté la referència mecanoscrita d'una sola obra de l'autor i pot contenir, a més, l'especificació de les diverses parts que la componen o un resum de l'obra (25 pàgines).

·        B3.2.3/10.3 En un foli, la citació bibliogràfica d'una obra de M. Aurèlia Capmany (Necessitem morir) i un resum de la novel·la.

·        B3.2.3/10.4 En un foli, mecanoscrits, diversos títols de llibres de poesia i un de teatre, datats, de Blai Bonet. Quatre citacions bibliogràfiques d'obres de Blai Bonet, mecanoscrites cadascuna en un foli diferent.

·        B3.2.3/10.5 Citacions bibliogràfiques d'obres de Llorenç Villalonga: diversos folis, cadascun dels quals conté la referència mecanoscrita d'una sola obra de l'autor (32 pàgines).

·        B3.2.3/10.6 Citacions bibliogràfiques d'obres de Manuel de Pedrolo: diversos folis, cadascun dels quals conté la referència mecanoscrita d'una sola obra de l'autor i pot contenir, a més, l'especificació de les diverses parts o narracions que la componen o un resum de l'obra (33 pàgines).


Informació