CRAI, Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la InvestigacióA2.1.3.2.2 Lèxic d’Ausiàs March

(Document complert només consultable en paper)

A2.1.3.2.2/1 1 Estudi, ordenat alfabèticament, del lèxic utilitzat per Ausiàs March a la seva obra literària. Volum dedicat a les paraules començades per A i B. (primeres pàgines de mostra) + (Fotografia dels vuit lligalls -aquest i els següents fins la Z- en una foto per fer un enllaç únic).

A2.1.3.2.2/2 1 Estudi, ordenat alfabèticament, del lèxic utilitzat per Ausiàs March a la seva obra literària. Volum dedicat a les paraules compreses entre C i Dem.

A2.1.3.2.2/3 1 Estudi, ordenat alfabèticament, del lèxic utilitzat per Ausiàs March a la seva obra literària. Volum dedicat a les paraules compreses entre Dem i Esc.

A2.1.3.2.2/4 1 Estudi, ordenat alfabèticament, del lèxic utilitzat per Ausiàs March a la seva obra literària. Volum dedicat a les paraules compreses entre Esd i Ive.

(Reg. 14)

A2.1.3.2.2/5 1 Estudi, ordenat alfabèticament, del lèxic utilitzat per Ausiàs March a la seva obra literària. Volum dedicat a les paraules compreses entre Ja i O.

A2.1.3.2.2/6 1 Estudi, ordenat alfabèticament, del lèxic utilitzat per Ausiàs March a la seva obra literària. Volum dedicat a les paraules compreses entre Pa i Re.

A2.1.3.2.2/7 1 Estudi, ordenat alfabèticament, del lèxic utilitzat per Ausiàs March a la seva obra literària. Volum dedicat a les paraules compreses entre Ri i Va.

A2.1.3.2.2/8 1 Estudi, ordenat alfabèticament, del lèxic utilitzat per Ausiàs March a la seva obra literària. Volum dedicat a les paraules compreses entre Ve i Ze.


Informació