CRAI, Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació


El CRAI dia a dia

 • 24 de novembre de 2017

  Nou recurs electrònic al CRAI: AMADEUS

  El CRAI Campus Bellissens s'ha subscrit a la base de dades AMADEUS. Aquesta base de dades conté informació financera i econòmica d'empreses europees, públiques i privades.

  La versió subscrita des del CRAI dóna accés a més de 500.000 empreses entre very large i Large: companyies amb ingressos operatius iguals o superiors a 100.000€ o amb un nombre d'empleats igual o superior a 150 i totes les empreses cotitzades.
  A més:

  • Inclou informació dels estats financers, ràtios, empreses filials, accionistes, classificacions d'activitat, consell d'administració, etc.
  • Permet extreure anàlisis estadístiques detallades, comparatives i realitzar automàticament diferents gràfics amb les dades resultants. 
  • Conté fins a 10 anys d'informació de la majoria d'empreses.
  • Els informes es poden imprimir, exportar o enviar per correu electrònic.
  • Es pot escollir l'idioma i la moneda.

  També inclou dades borsàries per a companyies cotitzades i informació d'estructures corporatives. Imprescindible per a l'anàlisi sectorial i màrqueting estratègic, per a la presa de decisions comercials, analitzar situació patrimonial de les empreses del sector, posicionar una empresa respecte els seus competidors, etc.

  Podeu accedir-hi des de la pestanya "Bases de dades" de la web del CRAI buscant pel títol AMADEUS.

Tornar a NotíciesInformació