CRAI, Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació


Exposicions del CRAI dia a dia

 • Del 17 d'octubre al 7 de novembre

  Nova exposició al CRAI Catalunya: "Això era i no era: Maria Aurèlia Capmany entre nosaltres"

  Fins al 7 de novembre pots visitar al vestíbul del CRAI Catalunya l'exposició itinerant "Això era i no era: Maria Aurèlia Capmany entre nosaltres".

  La mostra ha estat produïda per la Casa de les Lletres de Tarragona, amb la col·laboració del Departament de Cultura i la Institució de les Lletres Catalanes, i ens convida a reflexionar sobre els vessants menys coneguts de l'escriptora, enguany que se celebra el centenari del seu naixement. (@AnyMACapmany)

  La Maria Aurèlia va ser una dona compromesa amb el seu temps: polemista, militant política i social, gestora pública, feminista, actriu, directora de teatre, etc. A través dels 6 roll ups que conformen l'exposició descobrirem aquestes i altres facetes de l'escriptora que ens ajudaran a conèixer millor la seva polièdrica personalitat.

  Acompanya la mostra una selecció bibliogràfica de textos i fotografies, així com la màquina d'escriure original de l'escriptora, propietat del Llegat Vidal-Capmany de la URV.

  Us convidem doncs a atansar-vos a la seva figura durant aquests dies en què s'ha celebrat al Campus Catalunya la V Jornada de la Càtedra Baixeras, dedicada a Aureli Capmany o Maria Aurèlia Capmany, el programa del qual podeu consultar aquí:

Tornar a NotíciesInformació