CRAI, Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació


Exposicions del CRAI dia a dia

 • Del 6 al 20 d'abril de 2018

  Exposició fotogràfica al CRAI Catalunya: "Dones, cos i territori. Resistències des de la sobirania alimentària a l'Amèrica llatina"

  Exposició fotogràfica documental de Laura Solé, fruit del seu viatge de prop d'un any recorrent indrets rurals de l'Amèrica llatina. La mostra consta de 20 fotografies de dones indígenes que són testimonis de la seva lluita per la defensa de la vida.

  Organitzada per Setem Catalunya amb la col·laboració de la URV Solidària, la Coordinadora d'ONG de Tarragona i el CRAI Catalunya. Amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona.

  Inauguració a càrrec de l'autora: divendres 6 d'abril, a les 19 h. al CRAI Catalunya

  "Les protagonistes de les fotografies tenen en comú la lluita per romandre en un món que se'ls hi vol arrabassar; amb una visió de la terra vital per a la supervivència, en tant que les fa sobiranes dels aliments, però també per a la generació de les relacions, la cultura, la memòria i les identitats que formen la seva visió del món. Davant la discriminació i violència que pateixen com a dones indígenes, reivindiquen el seu paper com a expertes, el dret a decidir sobre els territoris on viuen i un nou model de relació entre les dones, els homes i la natura. L'exposició vol ser un altaveu per al crit d'aquestes dones que s'han organitzat en diferents moviments, en un recorregut per les seves vivències i territoris." (Laura Solé)

  Us hi esperem!

Tornar a NotíciesInformació