CRAI, Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació


Exposicions del CRAI dia a dia

 • Fins al 30 de setembre al CRAI campus Catalunya

  Nova exposició al CRAI campus Catalunya: “Salvar la terra per erradicar la pobresa”

  El CRAI campus Catalunya té el plaer d'acollir, fins al 30 de setembre, l'exposició "Salvar la terra per erradicar la pobresa", del Programa d'Ecologia de la Fundació Vicente Ferrer.

  Amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona.

  La mostra consta de 28 fotografies que pretenen donar a conèixer la situació ecològica i ambiental a l'Índia rural i explicar la feina de la Fundació en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

  L'exposició s'estructura en 5 blocs

  1. Presentació de la Fundació Vicente Ferrer i el seu compromís amb la transformació dels estats d'Andhra Pradesh i Telangana, del sud-est de l'Índia.
  2. Vida d'ecosistemes terrestres. Aproximació als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030 de Nacions Unides.
  3. La sequera i desertització que afecta 12 milions d'hectàrees de l'Índia
  4. El Pla de desenvolupament ecològic de la Fundació, que ha permès la construcció de 190 estructures hídriques, a instal·lació de més de 680 sistemes de reg i la plantació d'1.640.000 arbres.
  5. La realitat de dues famílies camperoles: laLakshmi i en Subbanna, que treballen el conreu de lliris i la Gayathri, que conrea xilis i és propietària de is búfales.

  Més informació a "Ecologia". Fundació Vicente Ferrer

  http://www.fundacionvicenteferrer.org/es/que-hacemos/ecologia

Tornar a NotíciesInformació