CRAI, Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació


Exposicions del CRAI dia a dia RSS

 • Del 15 al 30 de juny de 2017

  Nova exposició al CRAI Catalunya: "Recursos historiogràfics sobre Antonio Agustín"

  El CRAI Catalunya presenta una selecció de recursos historiogràfics sobre l'arquebisbe i estudiós del dret i les humanitats Antonio Agustín Albanell.

  La mostra s'emmarca a les activitats del cicle "Antonio Agustín 500 anys. El Renaixement a Tarragona maig-juny 2017", organitzades per la Biblioteca del Seminari, el Departament de Cultura, la Biblioteca Pública de Tarragona, l'ICAC (Institut Català d'Arqueologia Clàssica), la Reial Societat Arqueològica Tarraconense, l'Associació de Bibliòfils de Tarragona, la Biblioteca-Hemeroteca Municipal, l'Ajuntament de Tarragona, el Departament de Filologia Catalana i el CRAI Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili.

  Trobareu més informació en el següent enllaç.

 • Del 8 al 30 de juny de 2017

  Nova exposició al CRAI Catalunya i CRAI Sescelades: "Fotografies submarines del Parc subaquàtic de Tarragona"

  Durant el mes de juny, als CRAI Campus Catalunya i CRAI Campus Sescelades, s'exposen fotografies submarines dels socis de la Societat d'Exploracions Submarines de Tarragona. Totes elles han estat fetes al Parc Subaquàtic de Tarragona durant els anys 2014 i 2015.

  La mostra permet una ullada al fons submarí de l'escullera del Port de Tarragona i constata la importància de la protecció dels espais naturals, per tal de preservar les espècies marines i regenerar hàbitats afectats per l'activitat humana.

  L'exposició s'emmarca en el cicle d'activitats "Tarragona mira al mar" organitzat per SES de Tarragona, Club de Vela Platja Llarga, CN Tarraco, Departament d'Estudis de Comunicació de la URV, CEDAT: Centre d'Estudis de Dret Ambiental de Tarragona i CRAI Catalunya.

 • Del 22 a 31 de maig de 2017

  Nova exposició al CRAI Catalunya: "Fotògrafs dominicans: Rostres de Quisqueya"

  Exposició organitzada pel Centre d’Estudis sobre Conflictes Socials (CECOS), l’Associació Cultural Catalana-Iberoamericana ACC-I, la URV Solidària i el CRAI Campus Catalunya

  Inauguració: Dilluns 22 de maig a les 12:30 h.

 • Del 9 al 19 de maig de 2017

  Nova exposició al CRAI: Fotografies presentades al IV Concurs de fotografia "Funció de la Infermeria"

  Del 9 al 19 de maig s'exposaran les fotografies presentades al IV Concurs de Fotografia "Funció de la Infermeria" de la Facultat d'Infermeria al CRAI Campus Catalunya, CRAI Campus Terres de l'Ebre i Seu Baix Penedès http://www.eui.urv.cat/noticies/view.php?ID=21

 • Del 9 al 31 de maig de 2017

  Instal·lació artística al CRAI Catalunya: "La família" Presentació del cicle POLITITZACIONS DEL MALESTAR d'en Rufino Mesa

  Organitzada per l'Aula d'Art de la URV, l'AASD (Art, Arquitectura i Societat Digital), el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Centre d'Art Santa Mònica

  Inauguració: dimarts 9 de maig, a les 12:00 h.

  Rufino Mesa, un dels escultors més destacats del nostre entorn, presenta la instal·lació "La família" a la plaça de la Concòrdia, davant del CRAI del Campus Catalunya. Aquesta representació escultòrica es fa en coordinació amb el cicle "Polititzacions del malestar", organitzat pel Centre d'Art Santa Mònica i vol "posar de manifest el rerefons polític de moltes formes de malestar contemporani: precarització, liquidació de l'estat assistencial, competitivitat, auto explotació, vulnerabilitat. La instal·lació que acull l'Aula d'Art és una construcció de pedres, a manera d'habitacle, que suggereix l'impuls ancestral de donar resposta a la necessitat de protecció i refugi" (Albert Macaya, Coordinador de l'Aula d'Art URV)

 • Del 1 al 20 de maig de 2017

  Nova exposició al CRAI Catalunya: “[Shuhud] Testimonis, fotografies de Carole Alfarah"

  Organitzada per UniTwin UNESCO Chair of Intercultural Dialogue in the Mediterranean Tarragona i la Biblioteca del Seminari Pontifici de Tarragona

  La fotògrafa independent assíria Carole Alfarah (Damasco, 1981) ens transporta amb la seva obra “[Shuhud] Testimonis” a la guerra del seu país. Són les seves fotografies testimonials que ens parlen de l'horror i del sofriment humà dels refugiats cristians assiris. Mai més ben dit, una imatge val més que mil paraules. Fins al 20 de maig, al vestíbul del CRAI Catalunya.

 • Del 21 d'abril al 26 de maig de 2017

  Nova exposició al CRAI Sescelades: “De Biblioteca de Campus a CRAI"

  Amb motiu dels #25anysURV i en el marc de la jornada festiva "Descobreix el Campus Sescelades", el CRAI ha instal·lat una exposició que fa un recorregut històric des de la inauguració de l'edifici de la Biblioteca de Campus el 2003 fins a l'actualitat.

  S'hi poden veure fotografies de les antigues biblioteques de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia, la Facultat d'Enologia i la Facultat de Química, així com dels espais abans i després de la transformació a CRAI. També s'hi mostren materials significatius de la història recent de la Biblioteca i el CRAI, pòsters, cartells, tríptics i documents en diferents formats: microfitxes, disquets, diapositives, etc.

 • Fins el 30 d'abril de 2017

  Nova exposició al CRAI Seu Baix Penedès: “25 Cobertes 25 Imatges de Publicacions de la URV”

  Arriba al CRAI Seu Baix Penedès l'exposició itinerant que Publicacions URV ha preparat amb motiu del 25è aniversari de la Universitat Rovira i Virgili (#25anysURV).

 • De l'11 al 24 d'abril de 2017

  Nova exposició al CRAI Catalunya: “Sant Salvador Cara B"

  Exposició organitzada per l’associació “Resistencia Bandera Negra”

 • Del 7 al 21 d'abril de 2017

  Nova exposició al CRAI Catalunya: “El projecte Horts Socials URV, mirades i treballs vinculants"

  Fins al 21 d'abril podeu visitar, al vestíbul del CRAI Catalunya, una interessant instal·lació que ens porta als orígens, el procés de construcció i la filosofia del projecte Horts Socials URV 

Pàgina 1 / 3Informació