CRAI, Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació


CRAI de l'A a la Z

Temes ordenats alfabèticament

 • P

  • Peer-Review

   Procediment per assegurar la qualitat de les contribucions científiques a congressos, editorials, agències de finançament de la investigació i revistes científiques de concurrència pública, que consisteix en sotmetre les propostes a un consell científic format per investigadors de reconegut prestigi. Aquest és un procediment estàndard en les publicacions acadèmiques.

  • Plagi

   Reproducció d'un treball d’altres autors sense citació de la font corresponent. A la URV existeix la normativa Prevenció i tractament de les situacions de plagi, aprovada en consell de govern el 28 d’abril de 2011.

  • Pregunt@

   Pregunt@ és el servei de referència virtual i d'informació virtuals dels CRAI i biblioteques de la Universitat Rovira i Virgili. Permet fer consultes i suggeriments sobre els serveis que ofereix la Biblioteca, el Punt d'atenció a l'usuari, l'Espai d'aprenentatge de llengües i la Factoria.

  • Préstec consorciat (PUC: Préstec de llibres entre les biblioteques Universitàries de Catalunya)

   Servei gratuït que permet als usuaris de les biblioteques de les institucions membres del Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya (CBUC) sol·licitar i tenir en préstec documents d’una altra biblioteca del CBUC. Els documents es poden sol·licitar via web a través del CCUC (Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya) o presencialment en el taulell d'informació i préstec del CRAI. 

  • Programari lliure

   Programari que pot ser usat, estudiat, modificat i redistribuït sense restriccions o amb restriccions mínimes.

  • Punt d'atenció a l'usuari (PAU)

   Servei d'informació centralitzat que resol qualsevol dubte sobre serveis, organització, activitats i funcionament general de la URV i sobre els serveis que específicament ofereix el CRAI. La consulta es pot realitzar presencialment, per telèfon o mitjançant el servei Pregunt@.

Pàgina 1 / 1

 • 1

Informació