saltar al contingut principal
Cercar
URV

Projecte Rumb al Sud


Amb aquesta acció el Centre de Cooperació al Desenvolupament “URV Solidària” pretén aproximar el col·lectiu universitari a la realitat del Sud i donar a conèixer els seus projectes de forma directa. Això es pretén fer amb el disseny d’una experiència viatgera (no més de 20 persones) als llocs a on es desenvolupen projectes de desenvolupament ens els que el Centre de Cooperació al Desenvolupament “URV Solidària” hi participa.

Es tracta de viatges de descoberta, dissenyats amb el màxim de cura possible per tal que siguin sostenibles i no alterin la vida quotidiana de les comunitats receptores. En cap moment es pretén que el viatger es converteixi en un “cooperant”, en aquest sentit únicament la despesa que generarà la seva estada i el seu interès i respecte per la cultura i població locals, seran instruments de desenvolupament de primera magnitud. Així mateix, la comunitat receptora no espera res més del visitant que cordialitat i consideració.

Hi haurà una fase de preparació que constarà de l’aprenentatge necessari per conèixer la cultura i la geografia locals. Això es farà mitjançant tallers i trobades amb tots els membres del grup i persones expertes en la destinació. També és faran les gestions oportunes per les vacunacions que corresponguin.

  • No hi ha propostes per l'estiu 2017.
     

* Preguntes més freqüents

Codi ètic mundial del turisme

* Codi turista responsable

* Foro Turismo Responsable