saltar al contingut principal
Cercar
URV

La cursa amb la innovació social


El projecte d'innovació social de la Cursa Solidària de la URV

El projecte guanyador de la Convocatòria per a Projectes d'Innovació Social I Cursa Solidària URV (2013) va ser Horts Socials a la URV; L'Educació Ambiental per a la Innovació Social. Degut a la seva bona acollida, els fons que es van recaptar a la II Cursa Solidària de la URV (2015) van ser destinats íntegrament a aquest mateix projecte.

Al 2016, el projecte dels Horts Socials ja camina sol, constatant la seva bona organització i l'èxit assolit. Així que en la III Edició de la Cursa Solidària URV, es decideix tornar a obrir una convocatòria per a Projectes d'Innovació Social. La novetat en aquesta edició serà que els participants a la Cursa podran votar el seu projecte preferit (aquesta votació valdrà un 25%). 

Convocatòria per a Projectes d'Innovació Social de la III Cursa Solidària URV

El projecte guanyador de la Convocatòria per a Projectes d'Innovació Social 1a Cursa Solidària URV (2013) va ser Horts Socials a la URV; L'Educació Ambiental per a la Innovació Social. Degut a la seva bona acollida, els fons que es van recaptar a la 2a Cursa Solidària de la URV (2015) van ser destinats íntegrament a aquest mateix projecte.

Al 2016, el projecte dels Horts Socials ja camina sol, constatant la seva bona organització i l'èxit assolit. Així que en la 3a Edició de la Cursa Solidària URV, es decideix tornar a obrir una convocatòria per a Projectes d'Innovació Social. La novetat en aquesta edició serà que els participants a la Cursa podran votar el seu projecte preferit (aquesta votació valdrà un 25% de la puntiació final de cada projecte).

Bases de la convocatòria 2015/2016

PROJECTES (visualitza les càpsules de cada projecte clicant al damunt)

A la teva inscripció a la cursa hauràs de votar el Projecte d'Innovació Social al que desitges que es destini la recaptació de la 3a Cursa Solidària URV 2016.

Tarracosalut - Projecte d'acompanyament hospitalari

"Parelles artístiques". Experiències creatives per a la salut mental - Departament d'història de l'Art de la URV i Associació Ment i Salut La Muralla

"M-Learning" autonomia al servei de la primera acollida. Departament de Filologies Romàniques, Grup de dones Al-Manar de El Vendrell i Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de El Vendrell.

"Green thínking" intervenció terapèutica i educativa assistida amb gossos per complementar les activitats socio-educatives de l'espai dels Horts Socials de la URV. Departament de Psicologia d ela URV, Horts socials de la URV, 4 Potes, teràpia i activitats assistides amb animals, Fundació L'onada, serveis a la persona.

"El sensellarisme. Problema de tots" documental sobre la conscienciació del sensellarisme. Càtedra d'Habitatge de la URV. Col·laboren: Fundació Bona Nit, Fundació Sant Joan de Déu i Feantsa.

Plataforma URV d'ajut al refugiat