saltar al contingut principal
Cercar
URV

El tricentenari al territori d’en Carrasclet. Amb tast de vi muntanyenc de la DO Montsant.


Diumenge, 1 de juny de 2014

Lloc de sortida de Tarragona: Plaça Imperial Tarraco

Hora de sortida de l’autocar de Tarragona: 8:00h

Hora de sortida de Reus: 8:15h

Hora prevista de tornada a Tarragona: 17:30h aprox.

Dificultat: Baixa, apta per a persones amb bona condició física i acostumades a caminar a la muntanya. Caminarem per camins i senders sense grans dificultats. Vàlid per a nens acostumats a caminar, a partir de 12 anys. És obligatori portar un bon calçat: botes o bambes de muntanya.

Distància total: 8,5 km aprox.

Desnivell acumulat: aprox +300m – 400m

Places: 25 (per rigorós ordre d’inscripció)

Itinerari: Marçà - carrerada de les Taules - Caseta de la Vall - Les Taules - Capçanes.

Travessa entre els pobles de Marçà i Capçanes, tot passant per l'antiga carrerada que permitia el pas del bestiar pel cingle dels Portells. Ens arribarem a la Caseta de la Vall, un petit oasi conreat enmig de la muntanya, i descendirem cap a Capçanes per la zona de les Taules, tot un punt calent de l'arquitectura de pedra en sec, amb gran concentració de barraques, aljubs, recers, corrals, arneres, ... Un territori ple de misteri que el guerriller Carrasclet es coneixixa com el palmell de la mà i del que en coneixem la seva història, estretament lligada a la lluita de Catalunya per la llibertat, i de la que aquest 2014 en commemorament el tricentenari.

A l'hora d'esmorzar farem un tast de vi de la DO Montsant, amb el que clourem el cicle de 3DO's que us hem proposat aquesta primavera, tota una oportunitat per assaborir els vins mundialment coneguts que es produeixen a la nostra terra.

Per accedir al mapa del recorregut cliqueu aquí.

FITXA D'INSCRIPCIÓ