saltar al contingut principal
Cercar
URV

Itinerari "GR-7: El bressol dels senders GR"


Diumenge, 10 de març de 2013

Lloc de sortida de Tarragona: Plaça Imperial Tarraco

Hora de sortida de l’autocar de Tarragona: 8:00h

Hora de sortida de Reus: 8:20h

Hora prevista de tornada a Tarragona: 17:30h aprox.

Dificultat: Excursió apta per a persones amb bona condició física i acostumades a caminar a la muntanya. Caminarem per camins i senders sense dificultats. Vàlid per a nens acostumats a caminar, a partir de 12 anys. És obligatori portar un bon calçat: botes o bambes de muntanya.

Distància total: 15 km aprox.

Desnivell acumulat: aprox + 428m – 478 m

Temps previst de caminar a ritme suau (sense comptar descansos): 3h

Places: 25 (per rigorós ordre d’inscripció)

Itinerari: Tivissa, camí de Sant Blai, ermita de Sant Blai, coll del Ventall, mas de Rojals, costa del Moro, mas de l'Andreu, mas de Biscorm, Pena-roja, mas de Semetries, mas de Cedona, mas de Bausa, mas de Petaca, mas de Pena-roja, coll de Maula, Tivissa.

El primer GR que es va crear a la península ibèrica fou el 7. L'inici del marcatge amb la seva primera senyal blanca i vermella fou realitzat el mes de març de 1975 a les muntanyes de Tivissa. 

En aquest intinerari circular us proposem redescobrir aquest tram inicial del pioner GR-7. L'excursió ofereix bons paisatges i llocs assolellats on encara es poden trobar antics masos de muntanya. 

Recordeu que heu de portar prou aigua o líquid hidratant (1,5 litres) des de casa. I també l'esmorzar i el dinar. A l'apartat d'aspectes pràctics trobareu més informació del que es recomana portar a la sortida.

Per accedir al mapa del recorregut cliqueu aquí.

FITXA D'INSCRIPCIÓ